Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Högsommarvärmen är här och nu är även kvällarna riktigt ljumna och ljuvliga. Det gäller att ta vara på dem, som jag skrev om här. Det har jag verkligen försökt göra även denna vecka.

Här får du den här veckans bästa!

Veckans bästa – vecka 24 2020

Liljekonvaljer

Veckans vackraste

Svaret måste bli liljekonvaljer för det är nog den blomma jag njuter som mest av nu. Men konkurrensen är hård mellan den och syrenerna!

Veckans träning

Redan förra helgen började en smärta i min högra skinka göra sig gällande. När den där smärtan kommer vet jag att det högst sannolikt beror på att kroppen är överansträngd eller har blivit snedbelastad på något sätt. Att springa eller träna benmusklerna på annat påfrestande sätt är inte att tänka på då.

Jag har därmed passat på att vila en hel del från träning denna vecka. De promenader jag har tagit har varit långsamma och utöver det har jag bara tränat lätt med gummibandet och yogat. Hoppas på att jag nästa vecka ska vara fit for fight igen och kunna träna mer normalt!

Liljekonvaljplock i skogen

Liljekonvaljplock i skogen

Veckans mysigaste

Det finns en till i familjen, förutom jag som gillar att plocka blommor, och det är dottern. En kväll tidigare i veckan gick vi in i skogen, hon och jag, för att plocka hem liljekonvaljer. För ingen av oss kan få nog av denna ljuvliga blomma!

Bortsett från alla mygg var det en så mysig stund i skogen. Jag har sagt det förr, men att ha egentid med et av barnen är så värdefullt och de stunderna blir ofta extra mysiga. Vi kom hem med varsin bukett liljekonvalj och hade skapat oss ett mysigt sommarminne.

Elljusspår

Sommar på bryggan

Morgondopp i juni

Morgondopp i juni

Veckans mest boostande

I onsdags morse satte jag mig på cykeln och cyklade bort till elljusspåret och sjön. Jag gick en långsam runda i spåret och sedan tog jag mig ett dopp. Vilken boostande start på den dagen!

Chokladbollar med gömma recept

Veckans godaste

De här chokladbollarna med gömma som jag delade med mig av igår är verkligen galet goda och kvalar helt klart in som veckans godaste.

Växthuset i morgonsol

Veckans mest inspirerande

Det är fantastiskt att vara hemma så mycket som jag är nu, bland annat för att jag hinner följa utvecklingen i trädgården och växthuset på en väldigt nära nivå. Det inspirerar mig massor att det växer på så bra inne i vårt växthus och jag passar på att gå in där varje gång jag tar mig en paus från arbetet.

Veckans mest lästa inlägg

Det som är veckans godaste är också veckans mest lästa inlägg, det vill säga det om mina goda chokladbollar med gömma.

Veckans mest gillade Instagram-bild

Husvagn i kvällssol

Jag lade upp denna bild tidigare i veckan och skrev så här:

Tänk att snart packar vi in oss i denna husvagn för att kuska runt i vårt land igen. Vi är så glada för att vi kan åka till Höga Kusten som planerat och ser så mycket fram emot kvällar som denna.

Att ta en promenad i kvällssolen, ta ett kvällsdopp, spela ett parti Yatzy och borsta tänderna i solnedgången – det är livet det!

☀️🚙🌅😍👨‍👩‍👧‍👦❣️

Vad jag ser fram emot i helgen

Jag ser visserligen inte fram emot att göra det, men jag ser fram emot att få det gjort och det resultat som kommer med det. Jag ska putsa alla våra fönster och det kommer nog ta en stor del av denna helg. Men det kommer det vara värt!

Hoppas att du får njuta av sol på näsan och en fin helg!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons