Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa ♥ – den sista innan semestern

Morgondopp i sjön

Det är fredag morgon och jag jobbar idag min sista dag innan semestern. Jag har just satt mig vid datorn med kaffe och frukost efter att ha njutit av en helt magisk morgon här i min by. Jag sprang iväg tidigt imorse och mötte upp en springglad tjej, som också är mamma till en pojke i sonens klass. Vi sprang tillsammans ner till badplatsen vid sjön, tog ett morgondopp och sprang sedan tillbaka. Alltså, så ljuvligt och så kul med sällskap!!

Nu sitter jag här och tänker summera det bästa med den här veckan innan jag loggar ut för semester. Veckans Bästa kommer tillbaka i augusti igen.

Veckans bästa – vecka 26 2020

Vacker morgon vid sjön

Skogen på morgonen

Morgon vid sjön

Nyponros

Veckans vackraste

I vanlig ordning har jag svårt att välja vilken av upplevelserna från veckan som har varit vackrast. Både morgnar och kvällar är så ljuvligt fina just nu!

Gummibandsträning vid sjön

Morgondopp

Veckans träning

I början av veckan kom min smärta i ena skinkan tillbaka. Jag har därför behövt ta det lite lugnare med träningen. Promenader har jag dock kunnat ta många av och så lite gummibandsträning, ett Tabata-pass och yoga på det. Och imorse kunde jag springa. Så nice!

Sommarkväll i Bålsta

Sommarkväll i Bålsta

Veckans mysigaste

Är så mysigt att resten av familjen har sommarlov. Dessa fina kvällar har vi passat på att göra en del utflykter, antingen för att bada eller för att äta glass någonstans. En av kvällarna åkte vi med Mustangen till båthamnen i vår grannort. Där satt vi och åt glass och tittade på kvällssolen. Magiskt mysigt!

Veckans mest boostande

Jag låter bilderna ovan tala för sig själva. Morgondopp efter en Powerwalk eller löptur – bästa! Har blivit tre sådana morgondopp hittills denna vecka.

Veckans godaste

Nu när det är så varmt vill jag mest äta frukostmat hela tiden. Jag har gillat den kylskåpskalla filen med krispig granola mest denna vecka.

Veckans mest inspirerande

Att jag har ett jobb som jag älskar, men att jag också tycker att det ska bli fantastiskt skönt att gå på semester efter idag. Jag behöver få ett break och jag vet att min inspiration kommer flöda när jag kommer tillbaka till jobbet i augusti.

Pannkakstårta blåbär hallon recept

Veckans mest lästa inlägg

Detta underbara inlägg om pannkakstårtan med blåbär och hallon som jag gjorde för att fira barnens och mannens sommarlov har lästs av många. Kul och hoppas att ni testar att göra den!

Veckans mest gillade Instagram-bild

Bad i sjön

Ovan ser ni en skärmdump från den film jag lade upp tidigare i veckan. Jag skrev då så här:

Livet är här och nu. Glöm inte bort det!

🌊💙💦👙😍🙌

Vad jag ser fram emot i sommar

Med tanke på det inlägg jag skrev igår tror jag att ni vet detta redan. Annars in och läs!

Njut av livet och nuet, kära du!

Lämna en kommentar

Annons
Annons