Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Gummibandsträning på en brygga – träningstips på semestern

Gummibandsträning vid brygga

Om det är ett enda träningsredskap du ska ta med dig på semestern så är det gummibandet. Det får du alltid plats med i packningen, oavsett hur lätt eller tungt du åker, och med den kan du träna så mycket mer variationsrikt än bara med den egna kroppen.

Här ser ni mig med gummibandet på förra sommarens husvagnsresa. Detta var i Mariestad och vi bodde precis intill denna badbrygga. Perfekt att inleda dagen med gummibandsträning på bryggan. Bara att fästa den på räcket och köra!

Det finns nästan oändligt många övningar du kan göra med gummibandet. Bara fantasin sätter stopp. När du ändå är i farten kan du även ta med ett par minibands med olika motstånd. Då har du plötsligt ännu mer möjligheter med din träning!

Om du inte har en badbrygga att tillgå, som jag i Mariestad, är det bara att leta upp ett träd, en stolpe eller en lekpark med gungställning.

Så, åker gummibandet med dig i sommar?

Lämna en kommentar

Annons
Annons