Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Ananasyoghurt – en fräsch och god frukost

Ananasyoghurt - recept

När barnen var med mig och handlade mat senast ville de att vi skulle köpa en färsk ananas. Så det gjorde vi. De smaskade båda i sig av den när jag sedan skar upp den i bitar, men det blev ändå lite över till att ha i frukosten dagen efter. På ett snabbt kick fixade jag en fräsch och god ananasyoghurt till min frukost.

Ananasyoghurt - recept

Ananasyoghurt - recept

Ananasyoghurt

  • 1/4 färsk ananas
  • naturell yoghurt
  • granola
  • några vindruvor att pimpa med

Ta bort skalet från ananasen och skär den i bitar. Lägg ananasbitarna i botten av en burk eller ett glas. Häll på med den naturella yoghurten. Strössla över granola och pimpa med några ananasbitar samt vindruvor.

Ananasyoghurt - recept

Så här på sommaren passar vi på att äta så många av våra frukostar som möjligt utomhus. De morgnar som är lite kyligare är det bara att klä på sig mer kläder. Sedan sitter vi och njuter av frukosten medan trädgården vaknar till liv.

Ananasyoghurt - recept

Ananasyoghurt - recept

I samband med att jag gjorde denna fräscha ananasyoghurt insåg jag att vi måste köpa hem färsk ananas oftare. För det är ju så gott!

Ananasyoghurt - recept

En väldigt god frukt- och bärsmoothie med bland annat ananas är den via denna länk. Färsk ananas är också väldigt gott att ha i kycklingburgare. Så mer ananas åt folket!

Lämna en kommentar

Annons
Annons