Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa ♥ – Tillbaka med Veckans Bästa!

Solnedgång

Efter en härlig semester och därmed en paus från Veckans Bästa är det kul att vara tillbaka med den här typen av inlägg igen. Hoppas att ni också tycker det!

Det är fredag morgon och jag har snart jobbat min första vecka efter semestern. Här kommer det bästa från den!

Veckans bästa – vecka 32 2020

Veckans vackraste

Jag har denna vecka varit väldigt bunden till hemmet. Detta då barnen fortfarande är lediga och hemma samtidigt som både mannen och jag har börjat jobba. Hans jobb måste ske på på plats och mitt sker ju just nu hemifrån. Jag har därför inte kunnat sticka ut på promenader och löpturer på riktigt samma sätt som jag är van vid. Istället för att ta morgonpromenader har det blivit en del kvällspromenader istället och så fantastiskt vackert det har varit på flera av dem. Vackrast var det i tisdags kväll när jag tajmade solnedgången vid fårhagen på minuten!

Veckans träning

Hemmaträning såklart och jag börjar verkligen ha en grym rutin på detta.

Måndag: Löpning

Tisdag: Gummibandsstyrka

Onsdag: Ett träningspass framför YouTube med fokus ben, rumpa och core

Torsdag: Yoga

Fredag: Löpning

Veckans mysigaste

Efter att jag hade jobbat klart en av kvällarna denna vecka åkte jag och barnen till en strand i närheten för att bada. Kvällen var så fin och det kändes verkligen helt rätt att hänga där för en stund!

Veckans mest boostande

Alltså, det finns så galet mycket blåbär i vår skog och jag tar varje tillfälle jag har till att gå dit och plocka. Senast igår kväll var jag där en stund och jag hoppas hinna dit en sväng på lunchen idag.

Veckans godaste

Alla blåbär!

Veckans mest inspirerande

Det är bra härligt att nu ha fått “träffa” många av kollegorna igen och jag älskar att vara igång med jobbet. Att Corona fortfarande finns gör att denna höst nog kommer bli mer utmanande än vanligt, men det gäller ju för oss alla. Det gäller att göra det bästa av det och säkerställa att vi jobbar på bästa sätt i den rådande situation som vi har!

Ananasyoghurt - recept

Veckans mest lästa inlägg

Av de inlägg som jag har skrivit denna vecka har min frukost med ananasyoghurt lästs av flest av er. Mums, vad den är ljuvligt fräsch!

Chokladbollar med gömma recept

Om man kollar på det inlägg som jag har skrivit nu under sommaren så är det också ett matinlägg som har lästs av flest, nämligen det med receptet på chokladbollar med gömma. Klicka in och gör dessa i helgen – så goda!

Veckans mest gillade Instagram-inlägg

Video med tabatapass

Videon med tips på tabata-träning fick flest interaktioner:

Alltså. Tabata-träning, som jag älskar det! ❤️ På 25 minuter hinner du igenom dessa fem övningar och om du tar i utlovar jag SVETTFEST!

Just detta pass körde jag med @heidistraining förra veckan och jag kommer helt säkert köra det med kollegorna när vi drar igång träning på jobbet igen. Gör varje övningar åtta gånger med 20 sekunders arbete och 10 sekunders vila. Mellan varje övningsblock vilar du Max 1 minut.

De första tre övningarna har fokus på puls och de sista två på styrka:

1️⃣Höga knän på stället – jobba med knäna så högt du kan och i snabbt tempo

2️⃣Upphopp – jobba med stora nivåskillnader mellan långt ner och högt

3️⃣Jumping Jacks – tänk på att landa med mjuka knän

4️⃣Masken – se till att armarna följer tätt längs med kroppen och låt ansiktet snudda marken när du ringlar fram som en mask

5️⃣Båten med benstötar – denna är en utmaning för mig att klara i 20 sek x 8, men det är bara att bita i!

Så! Spara passet, tagga en vän och kör Tabata så snart du kan!!👊

💪😅💦🤩 @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Det ska fortsätta att vara fint och soligt sommarväder i helgen och det tänker jag njuta av! Vi ska sova i paviljongen, bada och försöka gå tillbaka till den där semesterkänslan för en helg. Det ser jag fram emot!

Njut du där du är och ha en så magisk helg som du bara kan!!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons