Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa ♥

Får i fårhagen

Högsommarvärme, sol och varma kvällar – vilken magiskt ljuvlig tid vi har nu. Jag passar på att njuta av sommaren vid varje tillfälle jag får. Här kommer veckans bästa med bland annat just det: denna veckas sommarnjutning!

Veckans bästa – vecka 33 2020

Veckans vackraste

Att fåren i vår fårhage är tillbaka är så härligt. Vi har haft många fina morgnar denna vecka och en av dem promenerade jag förbi fårhagen och de fina små fåren, som också de verkade njuta av morgonsolen.

Löpning

Löpning

Veckans träning

Måndag: Löpning i skogen med solstrålar som sken in. Ljuvligt! 👆 Jag gissar att bilderna ovan talar sitt tydliga språk om hur mycket jag njöt!

Tisdag: Powerwalk och gummibandsstyrka

Onsdag: Tabata-träning

Torsdag: Löpning till sjön och tillbaka

Fredag: Powerwalk och rörlighetsstyrka

Veckans mysigaste

På måndagen och tisdagen denna vecka var jag med dottern på fritids i samband med att hon skolades in där. Så mysigt att få vara med henne och se henne in action där. Dock kände både jag och de övriga föräldrarna ganska så överflödiga mot slutet, vilket ju var bra!

Skogen i kvällssol

Blåbär i skogen

Veckans mest boostande

Jag trodde att den senaste tiden av högsommarvärme och torka skulle vara dåligt för skogens alla blåbär, men inte då. Det finns fortfarande mängder med blåbär i vår skog och jag fortsätter att ta varje tillfälle i akt till att plocka.

Veckans godaste

Mina soltorkade tomater som jag gjorde i veckan av våra egna tomater. Nu står burkarna i kylen och kommer förgylla många måltider framöver!

Löpning och bad med vänner

Veckans mest inspirerande

Att umgås med likasinnande är så inspirerande. Igår morse hade jag löp- och baddejt med dessa tjejer. Vi bor nära varandra alla tre och delar träning och hälsa som intresse. Ni kan nog gissa att vår löptur ner till sjön och tillbaka var magisk. Och att morgonbada i det där spegelblanka vattnet är egentligen värt ett inlägg i sig.

Glamping hemma

Veckans mest lästa inlägg

Kul att så många av er har läst inlägget om vår Glamping hemma!

Veckans mest gillade Instagram-inlägg

Det visar sig att det är inlägget om Glamping som också på Instagram har fått flest reaktioner av de jag har lagt upp där i veckan.

Jag lade upp bilden på vår paviljong ovan och skrev detta:

Denna högsommarvärme – som jag älskar den! ☀️❤️☀️ Vi hänger ute och njuter hela dagarna och på kvällarna bäddar vi i ordning i paviljongen. För när det är så här varmt är det absolut bästa platsen att sova på!

Det är så fantastiskt smidigt att nyttja paviljong. Det blir nästan som Glamping, det nya trendiga sättet att campa på, när tältet är lyxigt och stort och man sover i sköna sängar istället för på marken.

Så här gör vi när vi tar in på #glamping i vår egna trädgård:

1️⃣Första bilden visar vårt lyxiga tält igår på kvällen när allt var iordningbäddat och barnen satt och valde vilka klipp vi skulle kolla på Ipaden som fredagsmys. Så mysigt att tända ljusslingan och infra-lampan samtidigt som vi stänger insekter ute med myggnätet och gardinerna som vi drar för!

Men vi tar det från början:

2️⃣Det börjar skymma och det är dags att börja bädda i ordning i paviljongen.

3️⃣Snart ska soffan förvandlas till säng.

4️⃣Vi blåser upp en tjock madrass och ställer in istället för soffbordet. Barnen hjälper till att bädda med de lakan som vi hämtat från de vanliga sängarna.

5️⃣Sängarna är bäddade och klara!

6️⃣Vi tar oss en titt på de bäddade sängarna. Här sover vi nära varandra, men det är ändå inte för trångt.

7️⃣Efter några filmklipp och småsnack i sängarna är det dags att släcka ner. Det är alldeles tyst från skogen och vi drar för alla gardiner för att inte störas av morgonsolen.

Det här är Glamping på allra härligaste sätt och i natt gör vi samma sak igen!

🏡⛺️✨🤩😴 @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Med tanke på det varma och fina väder vi sannolikt kommer att ha är det inte svårt att veta vad vi ska göra. Jag ser fram emot många uteaktiviteter med sol på näsan. På söndag ska dottern få rida. Ska bli härligt att få se hennes lycka i ögonen när hon sitter på hästryggen!

Ta hand om dig och ha en magisk fredag och helg!

Lämna en kommentar

Annons
Annons