Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa ♥

Morgonpromenad i augusti

Det är tidig fredag morgon och jag sitter på pendeltåget på väg in till stan. För en gångs skull ska jag jobba inne på kontoret idag. Ska bli så härligt att inleda dagen med en löptur längs med Kungsholms strand (så länge sedan jag sprang där nu!) för att sedan ha massor med möten på kontoret. Blir att jag tar ett tidigt tåg hem till hemmakontoret sedan i eftermiddag då jag vill undvika rusningstrafik i dessa tider.

Men nu lägger vi fokus på det bästa med den här veckan!

Veckans bästa – vecka 35 2020

Morgonpromenad i augusti

Morgonpromenad i augusti

Morgonpromenad i augusti

Veckans vackraste

Gårdagens morgonpromenad i vår skog var en av de vackraste upplevelserna för mig denna vecka. När morgonsolen glimrar bakom träden i den uppförsbacke jag går innan jag kommer upp på kallhygget är det så galet vackert. Fick fortsätta att njuta av den ljuvliga solen under resten av promenaden medan det i morgonluften är märkbart kallare nu. Älskar att hösten är på ingång!

Kettlebellsträning hemma

Kettlebellsträning hemma

Veckans träning

Måndag: Transportlöpning både på morgon och kväll i samband med lämning och hämtning av barn. De cyklade och totalt blev det 10 kilometer.

Tisdag: Träning med gummiband och kettlebell!

Onsdag: Tabata-träning med fokus på ben och rumpa

Torsdag: Powerwalk och yoga

Fredag: Löpning inne i stan!

Cykling med barn

Cykling med barn

Veckans mysigaste

Det här med att kombinera löpningen i samband med att jag lämnar och hämtar barn är så bra. Det är också mysigt att få göra denna typ av grej med barnen, även om det också stundvis blir en hel del tjat från min sida om trafikregler och att vänta in varandra.

25 armhävningar om dagen i 25 dagar

Veckans mest boostande

Jag fick en utmaning av Karin för någon vecka sedan om att göra 25 armhävningar och dagen i 25 dagar. Nu är jag inne på dag 8 och tycker fortfarande att det är lika roligt. Gissar att jag gillar det mycket då det boostar mig att kunna klara 25 strikta armhävningar i ett svep och för att jag går igång på utmaningar som håller i sig länge. Så jag kör vidare de 2 1/2 veckor som är kvar!

Veckans godaste

Mmmm, det måste vara den blåbärspaj jag gjorde i söndags. Lovar att återkomma med receptet. Tills dess kan du kika in på ett gäng andra super goda recept med blåbär.

Veckans mest inspirerande

Hur mycket jag än älskar sommaren gillar jag verkligen att hösten är på ingång. Det är krispigt och fräscht i luften och jag kommer spendera mer tid inne i växthuset nu!

Soltorkade tomater recept

Soltorkade tomater recept

Veckans mest lästa inlägg

Wow, vad många av er som har varit inne och läst mitt recept på soltorkade tomater. Jag är själv så glad över att hittat till detta recept eftersom vi då har något gott att göra av vårt överflöd av tomater.

Växthuset i kvällssolen

Veckans mest gillade Instagram-inlägg

Jag lade upp några bilder på vårt växthus i kvällssolen och skrev så här:

Skymningen sänker sig och ett lätt regn faller över växthuset. Vårt fina lilla glashus, som gör sig som bäst nu när kvällarna är kyligare. Att krypa in här med en kopp te och regn som smattrar på glastaket är #livetsliv ❣️

🏡🌳🌿🍃🌥🌨❤️

@karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

I helgen ska vi fira min syster, som nyss har fyllt år, och min pappa kommer upp och ska bo i vår husvagn på tomten. Det ska bli härligt med familjehäng!

Ha en fantastiskt fin helg, du fina läsare!! Ta hand om dig och gör sådant som du mår bra av!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons