Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Bli ditt bästa jag! – Om de saker jag gör för att bli mitt bästa jag

Mitt bästa jag - springa och bada

Har du stannat upp och funderat på i vilka stunder och situationer som du är ditt bästa jag? Om inte så gör det!

Bli ditt bästa jag!

Vi har alla olika saker som får oss att må bra och det viktiga är att gå till sig själv och leta rätt på de saker som får just mig att må som allra bäst. Se sedan till att ge dig själv så mycket som möjligt av de sakerna i ditt liv och du kommer sannolikt både må bättre och bli lyckligare. Och med ens blir ofta de där andra sakerna som också måste göras mer okej att ta tag i!

Detta är ett enkelt och smart självledarskapstips, som jag beprövar för egen del. Nedan listar jag saker och situationer som får mig att bli mitt bästa jag. Varje dag och varje vecka försöker jag få in så många som möjligt av dessa punkter i mitt liv.

Ditt bästa jag

Här kommer några av de situationer som gör mig till mitt bästa jag:

 • Löpning utomhus, gärna till ett vatten så att jag får bada innan jag springer hem.
 • Träning överhuvudtaget och stunden precis efter jag har tränat.
 • Att vara med min man och mina barn och då verkligen umgås, dvs göra något ihop. Kvalitetstid!
 • Tid med storfamiljen
 • Bjuda över vänner på en fika för att sitta och prata länge.
 • Jobba med sådant jag brinner för.
 • Långpromenad med en bra podd i öronen.
 • Gå in i skogen för att plocka blåbär eller bara göra en spontan utflykt.
 • Träffa mina kollegor – insåg det extra mycket i fredags när jag träffade flera av dem för första gången på 6 månader!
 • Lära mig nya saker
 • Få feeling och vara kreativ!
 • Baka och experimentera med nya recept i köket
 • Åka skidor

Mitt bästa jag - springa och bada

Mitt bästa jag - springa och bada

Det är fantastiskt att det finns så många saker jag älskar att göra och som får mig att må bra inifrån och ut!

Nu ställer jag frågan till dig: Vad får dig att bli ditt bästa jag?

Lämna en kommentar

Annons
Annons