Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

En fin start på september

Träning vid sjön

Hur mycket jag än älskar sommaren så är jag tacksam och glad över att september nu är här. September med sin krispiga luft och ofta fantastiskt fina dagar är magisk. Särskilt morgnarna i september älskar jag och igår skapade jag mig en så fin start på denna månad.

En fin start på september

En fin start på september

Septembermorgonen var så vacker när jag promenerade iväg hemifrån tidigt på morgonen. Jag hade ett gummiband i fickan och en podd i öronen. Fåren var vakna i hagen och betade på sin frukost och solen var på väg upp bakom träden. Att komma ut sådana här morgnar ger mig sådan positiv energi och samtidigt ett sådant lugn!

En fin start på september

En fin start på september

Ju längre jag kom på min promenad desto mer letade sig solen fram. När jag närmade mig platsen vid sjön dit jag planerade att gå visade sig solen alltmer bakom träden och jag förstod att det skulle bli en fin morgon där vid sjön.

Gummibandsträning vid sjön

Så rätt jag hade!

Jag unnade mig en halvtimme på den här klippan och gjorde olika övningar för både överkropp och ben/rumpa. Det blev ett gäng övningar med gummibandet, men också knäböj, huksittande och armhävningar. Det var bara jag där och solen. Vilken magi!

Gummibandsträning vid sjön

Gummibandsträning vid sjön

Jag har tidigare skrivit om det fiffiga med att ha med sig ett gummiband på promenaden eller löprundan. Här tipsar jag om ett gäng gummibandsövningar att göra utomhus. Det enda du behöver är det där lilla gummibandet och ett träd, stolpe eller liknande kan vara bra.

Nu är september här med all sin glans. Jag ska se till att ta vara på alla dessa fina dagar i inledningen av hösten och särskilt morgnarna ska jag njuta av utomhus så ofta jag kan.

Några fler fina inlägg om september hittar du här:

1 kommentar

Lämna en kommentar

Annons
Annons