Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Fånga dagen och ett gäng andra fina citat

Vackra rosor och fina citat

Det är torsdag morgon och jag har just kommit hem från en alldeles magisk springtur med en vän där vi gjorde ett badstopp halvvägs in i rundan. Så här i mitten av september börjar det bli ordentligt kyligt i vattnet, men det fungerar fortfarande att göra det och sedan springa hem med de blöta badkläderna underst.

Vilken ynnest det är att få börja sin morgon så och jag känner ren och skär tacksamhet! Medan vi sprang där sade vi till varandra hur synd vi tycker om alla de människor som inte tar vara på alla de fina stunder och upplevelser det finns att fånga.

Vackra rosor och fina citat

Fånga dagen

I detta inlägg ser ni bilder på mig från i somras. Det var samma vän som jag sprang med i morse som tog dem på mig och jag älskar dem på grund av de där vackra rosorna så mycket. Att fånga dagen, stunden och livet må vara klassiska klyschor, men jag tycker att det ligger så mycket i dem. För det är ju just det vi måste göra och faktiskt ta ansvar för var och en: att fånga dagen!

Vackra rosor och fina citat

Jag upplever att jag har blivit allt bättre på det med åren. Jag fångar de stunder och möjligheter jag har till att uppleva sådant och göra saker som jag mår bra av. Ja, ni kanske lästa den lista jag skrev häromdagen som tar upp just det? Annars klicka in via länken och läs!

Vackra rosor och fina citat

Här följer ett gäng andra citat som jag har hittat och som betyder mycket för mig. Hoppas att de kan ge inspiration även till dig!

Din tid är begränsad så slösa inte bort den genom att leva någon annans liv.

– Okänd

Det finns ingen nästa gång. Det är nu eller aldrig.

– Okänd

Vackra rosor och fina citat

Låt aldrig dina minnen bli större än dina drömmar.

– Doug Ivester

Vackra rosor och fina citat

Jämför aldrig din början med någon annans mitt.

– Jon Acuff

Livet har inga begränsningar, förutom de du själv skapar.

– Les Brown

Vackra rosor och fina citat

Jag är tacksam för de besvärliga människorna i mitt liv. De visar exakt hur jag inte vill vara.

– Okänd

Lämna en kommentar

Annons
Annons