Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Födelsedagsveckan 2020 – jag firar mig själv hela veckan lång

födelsedagsveckan

Ni som har hängt här ett tag vet nog att jag brukar passa på och fira mig själv under hela den vecka som jag fyller år. På söndag har jag min födelsedag och jag firar därmed födelsedagsveckan 2020 just nu!

Födelsedagsveckan 2020 och hur jag firar den

Det är egentligen inga jätte avancerade saker jag unnar mig att göra denna vecka. Det jag ser till att göra är helt enkelt sådant som får mig att må lite extra bra och känna mig lite extra firad. Man kan säga att jag låter min födelsedagsvecka vara fylld av extra mycket av det som jag kallar för vardagsglitter.

födelsedagsspring

födelsedagsspring

Ett exempel på hur jag firar mig själv denna vecka är den löptur jag gjord igår morse. Jag valde att springa det som är en av mina favoritrundor, på vägar som jag älskar och till den plats vid sjön där jag njuter så av att stanna till en stund och blicka ut. I detta inlägg ser ni bilder från just denna löprunda igår.

födelsedagsspring

Jag passade på att ta in allt det fina lite extra mycket igår på löprundan. Och så gjorde jag några glädjehopp där vid sjön.

födelsedagsspring

födelsedagsspring

födelsedagsspring

Att fylla år i en så vacker månad som september är gör mig så lyckligt lottad!

födelsedagsspring

Badkläderna hade jag inte fått med mig på denna löprunda, men jag tänker att just ett sjödopp måste jag ju göra vid ett annat tillfälle under denna födelsedagsvecka – det känns som det ultimata sättet att fira på!

födelsedagsspring

födelsedagsspring

När jag sedan vände tillbaka och sprang hem sprakade det i vackra höstfärger och solen hade färgat himlen så vackert gul och rosa.

födelsedagsspring

födelsedagsspring

Så dök solen upp bakom träden och det var som att det skickade sina grattis-hälsningar till mig. Vilken ljuvlig sak detta är, att få fira sig själv en hel vecka lång!!!

Några fler inlägg om hur jag har firat mig tidigare år:

1 kommentar

Lämna en kommentar

Annons
Annons