Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa ♥

Rosa himmel i september

Ovan ser ni en av kvällarna den här veckan hemma hos oss. Solen hade just försvunnit bakom hustaken och himlen var lätt rosa i sin färg. Så fint!

Nu sitter jag här i vårt kök på fredag morgon. Jag har just yogat med tända stearinljus och ska snart väcka barnen. Men först veckans bästa!

Veckans bästa – vecka 37 2020

Fröså solrosor

Veckans vackraste

Det finns mycket vackert med denna vecka då september just nu visar sig från sin vackraste sida. Vackert var också bilderna i det inlägg jag skrev om hur vi frösådde våra solrosor.

Veckans träning

Måndag: Jag inledde veckan med gummibands- och kettlebellsträning hemma i vardagsrummet.

Tisdag: Löpning i hällregn och jag kände mig som en vinnare hela dagen!

Onsdag: Tabata-träning på kontoret

morgondopp i september

morgondopp i september

morgondopp i september

Torsdag: Löpning tillsammans med Heidi med badstopp mitt i passet. Nu är det kallt i vattnet, men som vi älskar det ändå!

Fredag: En skön stund på yogamattan med yoga och rörlighetsstyrka.

Veckans mysigaste

Jag och dottern hade en mysig shoppingkväll tidigare i veckan. Vet inte om det är för att hon är tjej eller om det är för att hon är lik mig, men hon älskar verkligen att gå i affärer. Vi hittade både ny pyjamas, mössa och ett par skor och hon var super nöjd!

Veckans mest boostande

När jag igår kväll stod och vek tvätt i köket såg det ut så här utanför den öppna altandörren. Som sagt, september visar sig från sin allra mest magiska sida den här veckan. Det om något boostar mig!

Veckans godaste

Vi har ett gäng avokados hemma just nu och som jag har njutit av det i veckan. Strax blir det knäckebröd med mosad avokado och en kopp te som frukost. Så galet gott!

Veckans mest inspirerande

Den här veckan har jag varit inne på kontoret en gång och det att få träffa kollegorna fysiskt inspirerar mig massor. Men visst fungerar det bra att interagera med dem på hemmakontoret också och jag lyssnar gärna på dem i lurarna varje gång vår podd Sökpodden släpps.

Veckans bästa

Veckans mest lästa inlägg

Det är inte så ofta det blir ett sådant inlägg som får flest läsare, men den här gången var det senaste Veckans Bästa som lästes av flest av er.

Veckans mest gillade Instagram-inlägg

Jag lade upp denna bild med mig vid min nya cykel och skrev detta:

Om exakt tre veckor fyller jag år, men redan idag fick jag makens födelsedagspresent och det var precis det jag hade önskat mig: en damcykel i retrostil!✨

Jag vill inte längre ha en snabb cykel med växlar eller en terrängcykel för skogsstigar. Jag vill ha en damcykel med stil, som passar för mina söndagsturer i området och för att lämna och hämta barn med. Så nu, tre veckor innan jag egentligen skulle, är jag berikad med denna fining från @goetze.bike ❣️

Tack älskade make! Du vet allt vad som gör mig glad!😘

🚲🎈🎉🤩🌟✨❤️

@karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Jag ska rensa och fixa i växthuset. Jag ska ta en tur i skogen och se om det går att hitta fler blåbär. Och jag ska hänga med mina kära samt ta en tur eller två med min nya cykel!

Ha en fantastisk fredag och helg!

Lämna en kommentar

Annons
Annons