Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa ♥

Septembermorgon

Det är fredag morgon och jag sitter på tåget in mot stan och kontoret efter att ha lämnat barnen. Jag firar ju min födelsedag (som sker på söndag) hela denna vecka och just den här morgonen gav jag mig själv en magisk springrunda i dimma och morgonsol i skogen samt en stund av yoga mitt ute på ett fält. Känslan är alltså att jag fyller år även idag och det är en härlig känsla!

Här kommer den här veckans bästa.

Veckans bästa – vecka 39 2020

Septemberkväll hemma hos oss

Veckans vackraste

September fortsätter att leverera som en vacker månad. Min upplevelse den här morgonen i skogen kan ha varit veckans vackraste, men de bilderna har jag inte hunnit ladda upp här ännu. Bjuder istället på en bild från vår trädgård en kväll tidigare i veckan. Så vackert med den kvällshimlen!

Septembermorgon

Det här var såklart också väldigt vackert!

Veckans träning

Måndag: Jag och kollegorna spelade innebandy för första gången på ett halvår och det var så kul!

Tisdag: Jag gav mig själv detta födelsedagsspring och njut vid sjön.

Onsdag: Ett svettigt hemmapass med gummiband och kettlebell.

Torsdag: Lunchträning hemma bestående av en stund i utegymmet och en kortare löprunda.

Fredag: Löpning plus lite yoga i skogen och på fälten.

Veckans mysigaste

Igår kväll spelade jag och dottern spel. Det om något är mysigt, tycker jag. Att tillsammans ha fullt fokus på spelet och också märka hur mycket hon har utvecklats sedan sist vi spelade samma spel. Just den här gången var det också hon som vann, vilket gjorde stunden fridfull och skön också.

Veckans mest boostande

Att jag firar födelsedag varje dag och på så sätt får in mängder av vardagsglitter!

Dumlegömmor recept

Veckans godaste

De här ljuvliga Dumlegömmorna får ni bara inte missa!

Veckans mest inspirerande

Jag har blivit sugen på att vara med i utmaningen att springa en halvmara på 10 dagar. tror att jag springer den mängden kilometer normalt sett under en sådan tidsperiod, men ska bli kul att se om det är så eller om jag faktiskt måste addera till de vanliga löppassen.

Värdefull egentid

Veckans mest lästa inlägg

Många har läst inlägget om värdefull egentid där jag berättar om den stund av egentid och kallbad som jag gav mig själv i helgen. Så här sex dagar senare njuter jag fortfarande av den stunden!

Styrketräning hemma

Veckans mest gillade Instagram-inlägg

Ovan ser ni en skärmdump från den video jag lade upp och där jag skrev detta:

Här ser ni mig speeda igenom ett typiskt Karin-pass som jag tränar de morgnar när jag har en halvtimme på mig innan barnen ska väckas och morgoncirkusen drar igång. Precis så här tränade jag imorse!

Först ett gäng övningar med gummibandet och när kroppen kändes lagom uppmjukad och upptaggad tog jag tag i kettlebellsen istället!

Tänk att det går att göra ganska mycket på en halvtimme, i alla fall om man undviker pauser!

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Jag har mycket härligt att se fram emot denna helg. Ikväll drar mannen iväg med mig och barnen på ett överraskningsdygn. Tror inte att vi ska så långt bort, men jag vet att vi ska klä oss fint och sova borta så självklart funderar jag på vad det kan vara. Ikväll vet jag!

I helgen kommer också min pappa för att stanna ett par dagar och på söndag kommer syster, svärföräldrar och svågrar. Det blir firande och fika och jag hoppas att vi kan sitta ute i septembersolen i trädgården och njuta.

Ha nu en fantastisk fredag och helg, kära läsare!!! Ta hand om dig och gör må bra-saker så mycket du kan!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons