Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Blogginlägg på hösten: härliga och inspirerande höstinlägg att läsa!

Löpning en lördagsmorgon på hösten

Hösten är här på allvar nu. När jag var ute och sprang imorse var det bara noll grader och vantarna fick följa med. Det är naturligt att vi inspireras av och vill läsa om andra saker på hösten än övriga årstider och när jag tittar på min bloggstatistik just nu märker jag detta tydligt.

I detta inlägg vill jag lyfta några av de blogginlägg som läses av många av er just nu och som har med hösten att göra. Hoppas att du i och med detta hittar till några, för dig nya, inspirerande höstinlägg!

Härliga blogginlägg att läsa på hösten

Bananbröd

Sockerfritt bananbröd

Detta inlägg med recept på mitt sockerfria bananbröd brukar gå bra året om, men jag märker av en tydlig peak just nu. Jag tänker att vi kanske är mer sugna på att baka bröd överhuvudtaget nu på hösten. Och just detta bananbröd är verkligen magiskt gott så jag hoppas att ni testar att baka det om ni inte redan har gjort det!

Fiberrik och nyttig ugnspannkaka - recept

Fiberrik och nyttig ugnspannkaka

Det är många av mina recept som går varma nu på hösten och ett annat sådant är receptet på  fiberrik och nyttig ugnspannkaka. Det är supergott att toppa den med keso och äpple. Det sistnämnda kanske många av er har skördat nu i höst, vilket är passande!

frukost-2-ugnsbakad-appelgrot

Ugnsbakad gröt med äpple

Ett annat populärt recept med äpple nu på hösten är det med ugnsbakad gröt med äpple.

kottgryta-recept-1

Mustig köttgryta

Missa inte den mustiga och alldeles galet goda köttgryta – den går varm nu i höst! Det finns många andra recept som många av er läser nu på hösten, men för att blanda upp med några andra typer av inlägg kommer här ett gäng andra av de blogginlägg som går bra nu på hösten:

Vårt utegym i trädgården

Bygg eget utegym

Jag hade nog trott att det söks efter “bygg eget utegym” som mest på våren och sommaren. Så är det visserligen, men det söks fortfarande så pass mycket efter det även nu på hösten att jag får n mycket trafik till just detta inlägg: Läs om hur vi byggde vårt utegym.

Morgonlöpning i Stockholm på hösten

Tecken på höst

Ett mer förväntat välbesökt blogginlägg på hösten är detta om tecken på höst.

Kebnekaise

Aktiviteter på jobbet

Det är många som är inne och läser mitt inlägg om aktiviteter på jobbet just nu. Kul om det innebär att fler har kunnat komma tillbaka till kontoret och träffa kollegor eftersom det är en förutsättning för att kunna göra aktiviteter ihop!

karin-traningsmotivation-tips-2

5 km på en bra tid

För ett par år sedan skrev jag ett inlägg om hur du lyckas med att springa 5 km på en bra tid. Nu på hösten är det många som är intresserade av detta, vilket glädjer mig!

cirkeltraning-everydaystories-4

Cirkelträning utomhus

Mitt inlägg om cirkelträning utomhus ligger mig väldigt kärt då det är hämtat från ett cirkelpass tillsammans med detta gäng av härliga tjejer. Kul att många vill få tips på just detta så här på hösten. Att träna i cirkel utomhus är ju helt magiskt denna årstid!

Happy höst till er alla!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons