Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Vackra oktober – Det här vill jag göra denna månad!

Vackra oktober

Vackra oktober, som jag älskar denna färgglada och friska månad! Än så länge har vi upplevt fyra dagar av den och vi har många härliga dagar kvar att njuta av. I helgen gick jag på en fotopromenad i vårt område och bilderna i detta inlägg är från den och från vår trädgård, som jag fotade i när jag kom tillbaka från promenaden.

Det finns så mycket vackert att upptäcka i naturen nu och det vi ser här är bara en liten del. Här kommer ett gäng saker som jag vill passa på att göra nu i oktober!

Vackra oktober – att göra denna månad

Vackra oktober

  • Jag vill gå på många sådana här färgglada och fina promenader i dagsljus. Tricket för att få till det nu när dagarna är kortare är att passa på att promenera på helgerna samt att få till en sväng på lunchen på vardagarna.
  • Jag vill samla löv, kottar och annat fint från naturen tillsammans med barnen. De två har ständigt nya kreativa idéer på vad man kan göra av naturens skatter. Kanske binder vi en krans till dörren eller gör ett halsband av nypon?!

Vackra oktober

Vackra oktober

Vackra oktober

  • Jag vill fixa med det sista i trädgården innan vi stänger för denna säsong. Helst ska det vara lite ruggigt ute när vi gör det så att vi kan avsluta projektet med att dricka te eller kaffe i växthuset.
  • Jag vill såklart också springa mycket. Att springa på hösten är ändå bland det härligaste som finns!

Vackra oktober

Vackra oktober

Vackra oktober

  • Jag vill bada i sjön. Senast jag badade var i slutet av september och eftersom jag har bestämt att jag ska bada minst en gång per månad hela året måste jag ju ta minst ett dopp i oktober också.
  • Jag vill gå på skogsutflykt med familjen. Älskar grejen med att packa en ryggsäck med något varmt att dricka och smörgåsar för att sedan traska in i skogen och gå så länge vi orkar och har lust till!

Vackra oktober

  • Jag vill sitta på vår lilla veranda i denna rottingfotölj och njuta av färgprakten runtomkring.
  • Jag vill baka och äta mycket med äpple i, som äppelscones och denna ljuvliga knäckiga äppelpaj.

Vackra oktober

Vackra oktober

Vackra oktober

Vackra oktober

  • Jag vill plocka in några av de sista vackra blommorna från vår trädgård, som dessa magiska och djupt rosa luktärtor. Igår gjorde dottern precis det; plockade in trädgårdsblommor och prydde vårt köksbord med. Så fint!

Vackra oktober

Vackra oktober

Slutligen vill jag tipsa om ett gäng andra härliga inlägg om och från oktober:

Vad vill du göra nu i oktober?

Lämna en kommentar

Annons
Annons