Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa ♥

Kylan så här i mitten på oktober har kommit på allvar. Det börjar bli dags att dra fram de varma ytterkläderna från friggeboden och jag märker att jag fryser om händerna om jag inte har vantar på mig.

Det är fredag morgon i vecka 42 och jag inleder dagen med veckans bästa.

Veckans bästa – vecka 42 2020

Höst i skogen

Veckans vackraste

Att vara ute och springa eller gå nu är verkligen en lisa för själen. Så här färgglatt och fint var det igår när jag gick på en lång morgonpromenad i skogen.

Veckans träning

Måndag: Innebandy

Tisdag: Löpning till sjön och tillbaka

Onsdag: Lätt styrketräning med gummiband

Torsdag: Yoga (Ni ser min glädje efter det passet i inläggets första bild!)

Fredag: Planen är löpning längs med Kungsholmsstrand nu på morgonen!

Veckans mysigaste

Nu när sommarsäsongen är förbi är våra barn hemma mer. När det är varmare väder brukar de springa runt utomhus och leka med grannbarnen mer. Jag måste säga att jag tycker att det är fantastiskt mysigt att ha dem hemma så mycket som de är nu! <3

Karin Axelsson uppe på Kebnekaise

Veckans mest boostande

Den här veckan firar jag fyra år på bästa byrån och bästa jobbet Pineberry. Jag skrev ett inlägg om det på LinkedIn om att detta fortfarande är mitt drömjobb för det är det verkligen. Är tacksam för att fortfarande få känna så efter fyra år och då har jag haft samma roll hela tiden!

Hemmakontor

Veckans mest inspirerande

Det är mycket på jobbet nu med högtryck i försäljningen samt budget och affärsplan som ska vara klara inför 2021 snart. Men det är fantastiskt kul och jag märker att jag får ett grymt bra flow i att jobba när jag sitter på mitt hemmakontor. Häromdagen såg det ut så här när jag satt och jobbade. Magisk eftermiddagssol, vill jag lova!

Havregrynsgröt med stekt äpple - recept

Veckans godaste

Jag delade ju med mig av detta recept på havregrynsgröt med stekt äpple tidigare i veckan. Åt av den under veckan och mums, så gott det var!

Kallbad i sjön i oktober

Veckans mest lästa inlägg

Många har läst inlägget ovan om havregrynsgröten, men det är också många som har läst om varför jag kallbadar. Klicka in här till mitt inlägg om varför jag vill kallbada minst en gång i månaden.

Växthuset på hösten

Veckans mest framgångsrika Instagram-inlägg

Jag lade upp denna bild på växthuset i början av veckan och skrev detta:

Nu är det höst i växthuset🍁

Några av trädgårdens krukor och olivträdet fått flytta in. Nu skördar vi snart de sista tomaterna och paprikorna. Och nu njuter vi som mest av att sitta här och fika.

Tänk, innan vi skaffade växthus trodde jag att vi skulle njuta av det som mest på sommaren. Men jag måste säga att vi nog njuter av det som mest nu och på våren. Att sitta här inne en kylig höstdag som idag är ändå bra härligt. Och fikat smakar extra gott då!

🏡🌿☀️🍂🍁😍 @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Det är mycket praktiskt som ska göras i helgen, som att stänga trädgården för vintern med allt vad det innebär. Jag hoppas på fint höstväder medan vi pysslar med detta så får vi njuta under tiden. Men innan helgen blir det Awards och AW på jobbet!

Ha en fantastisk fin fredag, alla ni!! Och njut av er helg!

Lämna en kommentar

Annons
Annons