Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa ♥

Det är fredag morgon och jag har precis duschat en varm dusch efter att ha sprungit ute i regnet. På samma sätt som det är mysigt att springa i mörker är det något visst med att springa i regn. Med skärmkepsen på och Breakits podd i öronen njöt jag så av min morgonrunda! Men det är också skönt att sitta här i stugvärmen efteråt och dra igång jobbdagen i mitt hemmakontor.

Eftersom det är fredag kommer här veckans bästa för just denna vecka. Häng med!

Veckans bästa – vecka 43 2020

Hemmakontor i solnedgång

Trädgården på kvällen

Veckans vackraste

Vi har fått njuta av några riktigt fina kvällar på senaste tiden. En av kvällarna var den ni ser på bilderna ovan när jag satt och bloggade medan solen gick ner och färgade himlen rosa utanför fönstret. Men det var såklart också väldigt vackert när jag sprang i gryningen och soluppgången en morgon tidigare denna vecka.

Veckans träning

Måndag: Innebandy

Tisdag: Löpning hemma på morgonen, följt av ett gäng armhävningar

Onsdag: Detta pass med styrketräning i utegym

Torsdag: Cirkelträning på lunchen – ni ser mig efter det passet i inläggets första bild

Fredag: Löpning hemma på morgonen

Veckans mysigaste

Nu när hösten är här på riktigt och kvällarna är mörka är det extra soft att se en serie ihop med mannen på kvällarna. Just nu kollar vi på säsong två av Bonusfamiljen.

Morgonpromenad i Stockholm i oktober

Veckans mest boostande

Gårdagens morgonpromenad inne i Stockholm var mysig. Det regnade konstant och jag skyddade mig under paraplyet.

Veckans godaste

Mannen gjorde en riktigt god gratäng i veckan. Han hade bland annat potatis, köttfärssås, broccoli och ost i den. Kanske inte låter så märkvärdigt, men var verkligen lyckat och galet gott. Det bästa var att alla i familjen älskade den!

Avokadomacka med ägg och tomat

Det är många av er som har klickat in och läst inlägget om avokadomacka med ägg, också värd att lyfta som veckans godaste.

Semmelgröt recept

Veckans mest inspirerande

Sedan några veckor tillbaka är det många som kommer in till mitt receptinlägg med semmelgröt. Det är inspirerande att inse att många vill ha den typen av gröt just nu fastän den egentligen är aktuell i samband med Semmeldagen i februari. Jag blir inspirerad till att själv tillaga den. För den är verkligen galet god!

Veckans mest lästa inlägg

Det inlägg som flest av er har läst sedan sist av de jag har skrivit sedan sist är faktiskt Veckans bästa för förra vecka, dvs vecka 42. Kul!

Kallbad i oktober

Veckans mest gillade Instagram-inlägg

Jag lade upp en film på när jag kallbadar igår kväll och skrev detta:

Sedan jag började med det här att kallbada har jag börjat följa detta konto: @kallbad.nu – där finns massor av bra information och inspiration om just #kallbad!

Bland annat skriver de detta:

Om man exponerar kroppen för kyla kontinuerligt kan man bygga på den bruna fettvävnaden och på så sätt träna kroppen på att bli bra på att alstra värme.

Det härliga är att även ämnesomsättningen ökat av detta, vilket ju är en trevlig bonus för oss som kallbadar!

Så jag fortsätter med mina kallbad och planerar för ett dopp i helgen, tror jag!

💙💦💙💦💙💦💙💦💙💦💙💦💙💦💙 @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Kallbad, mys med familjen och friska promenader. Vad ser du fram emot?

Ha en magisk fredag och helg!! <3

Lämna en kommentar

Annons
Annons