Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Det fina med en lantlig väg i solnedgång

En lantlig väg i solnedgång

En fördel med att jag nuförtiden jobbar mycket hemifrån är den fina promenadväg jag får gå i samband med att jag lämnar och hämtar barn. De dagar som jag lämnar och hämtar har jag för vana att lämna bilen vid barnens skola för att sedan promenera de 2 1/2 kilometerna hem. När  det sedan är dags för att hämta får jag promenera samma sträcka tillbaka och så tar jag och barnen bilen hem.

Att gå hela den vägen med barnen skulle inte fungera och därför är det så härligt att ha hittat till denna variant. De där promenaderna för mig själv är så värdefulla för mig och att de dessutom sker på lantliga vägar, förbi fårhage och skog gör det hela ännu härligare.

Nu är vi framme vid den tiden på året när solen ofta är på väg ner eller precis har gått ner när jag ska hämta barnen. I fredags när jag skulle hämta dem klockan 16 såg det ut så här. Snacka om lyx att få promenera på en lantlig väg i solnedgång på detta sätt!

En lantlig väg i solnedgång

Vi har bott på denna plats i tio år nu. Faktum är att vi på söndag firar exakt tio år i vårt hus! Innan dess trodde jag nog aldrig att vi skulle flytta så pass långt utanför stan, men vi har inte ångrat det en enda gång. Vi älskar verkligen att bo i denna lantliga miljö och nu i hemmajobb-tider njuter jag för fullt av att ha det så fint i min omgivning.

En lantlig väg i solnedgång

Solen var på väg ner bakom skolan i samma stund som jag kom dit och hämtade hem de två. Det var som att himlen ville fira in helgen med ett fyrverkeri.

Just sådana här saker är viktiga för mig att fokusera och tänka på. Att påminna mig själv om hur bra jag har det i stunder när det är tufft gör att jag får energi och glädje tillbaka. Så tack solen och vårt fina område för den glädje ni ger mig!

Lämna en kommentar

Annons
Annons