Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

November 2020 – Årets bästa månad?

November 2020 - Karin Axelsson

Med tanke på att november är en av årets mörkaste månader och vi dessutom befinner oss i en Corona-pandemi som påverkar oss alla negativt vill jag här ingjuta hopp om en fin och härlig november 2020. För om vi har den inställningen och väljer att försöka göra den till en bra månad kan den också bli det.

Vi må vara begränsade i att kunna resa och träffas, vilket är riktigt tufft mentalt, men vi kan välja att hitta fina och härliga saker att göra denna månad ändå. Här får du det jag vill fokusera på under årets november.

Mitt November 2020

November 2020

November 2020 - vid sjön

Promenader

Det går inte att få för mycket av den varan. Härligast är att komma ut när det är dagsljus, men lyckas du inte med det se ändå till att promenera. I början av månaden får vi förhoppningsvis njuta av de vackra löven medan det mot slutet av månaden kommer vara kargt och grått. Ta med dig din partner eller en vän ut alternativt sätt på bra musik eller en podd i lurarna så blir promenaden färgrik ändå!

November 2020 - höstfärger

Uteaktiviteter

Förutom att promenera behöver vi aktivera oss på andra sätt utomhus under denna månad. Den friska luften gör oss gladare och piggare! Under november månad ska jag se till att kallbada minst en gång, dricka mitt kaffe ute och leka med barnen i trädgården. Tänk vad skönt det är att få komma inomhus efter en sådan dos med frisk novemberluft!

November 2020 - trädgårdsarbete

Morötter från landet

Trädgårdsarbete

Om du har en trädgård och det finns saker att göra i den kan du skatta dig lycklig. Bilderna ovan visar hur det såg ut igår, den 1 november, när vi räfsade löv, bar in utemöbler för vinterförvaring och drog upp de sista morötterna ur odlingslandet.

Jag som älskar trädgårdsarbete sörjer nu lite att vi inte kommer kunna hålla på i den förrän någon gång i mars eller när snön har försvunnit. Men kanske att vi kan njuta av någon mer dag i november med något slags trädgårdsfix?!

November 2020 - Karin Axelsson

Sömn

Jag ska se till att sova minst 7 timmar per natt. Det behöver jag för att ha energi och ork nog på dagarna.

Serier

Jag och mannen ska beta av fler serier. Är mysigt att ha en riktigt bra serie att följa, som vi kan längta till att se på kvällen!

Bakning

Dottern har önskat att hon och jag ska baka i helgen som kommer. Sådana aktiviteter är perfekta att göra en sådan här månad!

Träning

Vi får inte glömma bort träningen denna månad. Det är nu under den mörka perioden som vi behöver den mer än någonsin. Jag ska återuppta att träna på chins under november, har jag tänkt.

November 2020 – det kommer bli en härlig, mysig och grym månad. Eller hur?!!

1 kommentar

Lämna en kommentar

Annons
Annons