Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Travelstories

Det blir en jul i Åre i år igen!

Skidåkning i Åre - mina tips

De senaste två åren har vi firat jul i vårt Åre och nu i år kommer vi göra det igen. Jag har hittills inte riktigt vågat hoppats på att det verkligen kommer bli så. Allt känns liksom så osäkert i vår värld just nu. Men som det ser ut nu kommer vi att åka dit till helgen och som vi längtar!

Jul i Åre

Fördelen med att vara i Åre är att vi kan isolera oss där minst lika bra som när vi är hemma. Vi har vårt egna boende, vi kan beställa maten online och enda gången vi kommer träffa på folk, om än på avstånd, är när vi är utomhus.

Det tråkiga i år med vårt julfirande i Åre är att vi inte kan bjuda över våra familjer dit. Tidigare år har min pappa och syster varit med oss där, men det fungerar inte i år. Men vi får vara vi fyra i alla fall och njuta av fina dagar i ett snöigt Åre.

Julafton 2019 i Åre

I detta inlägg ser ni bilder från julafton förra året i Åre. Att starta julaftonen med skidåkning är verkligen så härligt och det ser jag fram emot att få göra även i år!

Julafton i Åre

Det vi dock inte kan göra i år är att dansa kring granen i Åre by och hälsa på jultomten där. Jag vet hur mycket barnen älskar den traditionen, men det är inte så mycket vi kan göra åt det. Åre by kommer fortfarande vara mysig och fylld med julstämning ändå!

Julafton 2019 i Åre
Julafton 2019 i Åre

Jag ser också fram emot att duka upp gott julgodis där hemma och njuta av den goda julmaten tillsammans medan skymningen faller.

Julafton i Åre
Julafton i Åre

Vi ska tända ljus och brasan och bara ha det allmänt bra. Tänk att det blir en vit och fin jul i Åre i år igen!

Kika in här om du vill läsa fler härliga inlägg om vårt älskade Åre.

Tags : ÅreJulVinter

3 kommentarer

  1. Åhh vad härligt med vit jul! Vi åker norrut efter jul och firar nyår någonstans uppåt, ska bli härligt!

Lämna en kommentar

Annons
Annons