Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – vecka 50 ♥

Hyacinter

Det är fredagen den elfte december och det lackar mer och mer mot jul. Arbetsveckan har som vanligt rusat förbi, men jag lugnar nu ner mig en stund för att plocka fram det bästa från denna vecka. Häng med!

Veckans bästa – vecka 50 2020

Veckans vackraste

I söndags kväll tog mannen in årets julgran och vi hjälptes alla åt att pynta den. Jag älskar skenet från granen som nu förgyller vårt vardagsrum och kök!

Veckans träning

Jag inledde veckan med ett pass styrka i måndags. När jag vaknade på tisdagmorgonen hade jag en strålande smärta i min ena skinka och jag insåg att jag skulle behöva vila från träning några dagar. Jag skrev detta inlägg nu i veckan om att våga skippa träningen.

Trots min smärta har jag ändå kunnat promenera och även köra lite lätt yoga. Nu hoppas jag att vilan från hårdare träning och löpning ska göra gott och att jag snart är ute och springer igen.

Veckans mysigaste

Barnen har fått äta frukost i soffan framför julkalendern på TV några gånger den här veckan. Och på kvällarna har hela familjen tittat på gamla avsnitt av julkalendern med Albert & Herbert från 1982. Så mysigt!

Veckans mest boostande

Är ganska säker på att det kommer bli dagens kallbad i sjön som jag ska göra med en vän på lunchen.

Pepparkaksmuffins med glasyr recept

Veckans godaste

Om ni inte redan har kikat in där måste ni läsa det inlägg jag skrev igår om de godaste julrecepten. Där hittar du många goda recept på julgodis, ljuvliga bakverk till jul och också lite julmatsrecept!

Veckans mest inspirerande

Jag brukar normalt sett ha många intressanta dialoger med olika personer under en arbetsvecka, men just den här veckan har jag haft fler än jag brukar. De flesta har blivit till av att vi har connectat på LinkedIn och jag fortsätter att fascineras av hur mycket bra man kan åstadkomma med den plattformen!

Julförberedelser med barn - julkort i skogen

Veckans mest lästa inlägg

Det inlägg jag skrev i måndags om julförberedelser med barn har lästs av flest av er. Hoppas att ni fick med er några tips och kanske lite inspiration!

Veckans mest gillade Instagram-inlägg

Jag lade upp denna bild och skrev:

Om allt går som det ska har vi denna utsikt precis utanför balkongdörren om prick två veckor. Jag håller alla tummar och tår för att vi kan åka till vårt Åre som planerat över jul.

Vi kommer hålla oss för oss själva i vår lägenhet. Om det går kommer vi åka skidor, men såklart hålla avstånd. I övrigt blir det skridskoåkning, löpning uppför berget, bad i Åresjön och mysigt julfirande hemma vid brasan. Som jag längtar!

❄️💙💜💖🌄✨😍 @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Vi skulle egentligen ha träffat min syster för att julbaka och pyssla med henne. Nu vågar vi inte det pga det rådande läget, men vi ska i alla fall träffa henne utomhus en stund och sedan mötas upp online för att visa vad vi har bakat och pysslat.

I övrigt ser jag fram emot att det är Lucia och att fixa det sista här hemma inför att vi åker till Åre nästa helg.

Ha en fantastisk fredag och en magisk adventshelg, du fina❣️

Lämna en kommentar

Annons
Annons