Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – vecka 51 ♥

Veckans Bästa med Ful Jultröja-outfit

Det är fredag och jag skriver just nu på årets sista Veckans Bästa. Idag är sista fredagen innan jul och efter denna dag går jag på semester. Så nästa Veckans Bästa kommer först efter den första veckan i januari nästa år.

Just den här veckan har varit innehållsrik på många sätt – nu kör vi!

Veckans bästa – vecka 51 2020

Snörikt Åre

Veckans vackraste

Vackrast just nu är de bilder av ett snörikt Åre som jag har i min minnesbank. På söndag är vi där igen och jag tror bestämt att våra vyer där kommer utgöra den här veckans vackraste.

Veckans träning

Jag hade hoppats på en vecka med massor av svettig och energifylld träning. Men eftersom jag vaknade med en tjock känsla i halsen i onsdags har det inte riktigt så.

Jag hann i alla fall inleda veckan med träning i vardagsrummet med glitter i håret och löpning ute i morgonmörkret. Kanske att jag springer lite idag igen. Men i övrigt har det blivit mest promenader denna vecka.

På söndag när vi vaknar på hotell i Sundsvall hoppas jag kunna köra ett styrkepass i hotellgymmet.

Veckans mysigaste

Alla i familjen har varit krassliga och hemma den här veckan. Så medan jag har jobbat hemifrån har jag hört barnens röster medan de julpysslar och busar. Och mysigt att få ha sin dotter i knät då och då medan jag jobbar!

Veckans mest boostande

Vi har haft en grymt rolig vecka på jobbet. I måndags fick vi både inspireras av olika varianter på pepparkakshus som vi alla gjort. Och senare samma dag gick jag och några till luciatåg för övriga medarbetare. Det var första gången jag var stjärngosse!

I onsdags hade vi Ful Jultröja-tävling och jag gick klädd så här hela dagen. Kul att jag lyckades vinna tävlingen!

Kladdkaka med pepparkaka recept

Veckans godaste

Om ni missade årsdagen inlägg med min kladdkaka med pepparkaka måste du in och kika på det. Lovar att detta är julens godaste kaka!

Julfrukost

Vill också slå ett slag för mitt inlägg med decemberfrukostar. Så goda i dessa tider!

Veckans mest inspirerande

Jag fick äran att vara med i en intervju i veckans nyhetsbrev från Head of Sales. Där berättade jag bland annat om varför vi på Pineberry har lyckats så bra som byrå inom digital marknadsföring samt hur jag tänker när jag rekryterar.

Julförberedelser med barn - julkort i skogen

Veckans mest lästa inlägg

Den Veckans Bästa som jag skrev för en vecka sedan blev det mest lästa inlägget sedan sist. När jag lägger ut de inläggen på Facebook får jag mycket trafik därifrån till dem, vilket är kul att se!

Veckans mest gillade Instagram-inlägg

I tisdags lade jag upp på bilden ovan och skrev detta:

Om exakt fem dagar sitter vi i den där soffan och blickar ut över det snörika landskapet. Pirret i det!! @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Behöver nog egentligen inte säga det för ni vet nog redan. Men jag gör det ändå: att vi åker till Åre!

Men först: Springa lite, jobba mycket, packa och sedan ha fredagsmys med familjen. Ha en ljuvlig fredag och adventshelg, fina du!❤️

2 kommentarer

  1. Vad roligt att du äntligen fick vinna tävlingen i år! Om jag minns rätt så kom du ju tvåa förra året. Grattis!!

    1. Tack, Ellen! Ja, så kul!! Stämmer att jag blev 2:a förra året och 2:a eller 3:a innan dess också. Så det var dags nu!

      Hoppas att du har en fin adventshelg!✨⭐️

Lämna en kommentar

Annons
Annons