Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – vecka 49 ♥

Karlbergskanalen

Fredag igen – en mörk, mulen och regnig sådan. Jag känner mig ändå glad och förhoppningsfull inför dagen samt tacksam för allt fint som har hänt denna vecka.

Här kommer veckans bästa från denna första decembervecka 2020.

Veckans bästa – vecka 49 2020

Träning vid Karlbergskanalen

Karlbergskanalen

Veckans vackraste

Innan det var dags var jag inte alls pepp på den träning jag tänkte köra i utegymmet vid jobbet i onsdags morse. Men ju längre jag kom in i träningspasset desto roligare var det och när jag var klar efter en halvtimme var jag så nöjd. Det skadade ju då inte heller att jag hade denna fina utsikt över Karlbergskanalen och Stockholm i morgonljus!

Veckans träning

Måndag: Löpning i morgonmörker

Tisdag: Löpning i morgonmörker

Onsdag: Träning i utegym

Torsdag: Löpning i skogen

Fredag: Gummibands- och kettlebellsträning hemma i vardagsrummet

Julkalendern 2020

Veckans mysigaste

Det var såklart mysigt med sonens födelsedag i måndags. Och sedan i tisdags, den 1:a december, är det också mysigt att kolla julkalendern med resten av familjen varje kväll. Vi brukar göra det när barnen har gjort i ordning sig för natten. Då kryper vi upp alla fyra i min och mannen säng och kollar på det på TVn där.

Kallbad december

Veckans mest boostande

Igår spenderade jag min lunch med spring i skogen och sedan bad i sjön. Så fantastiskt boostade för både kropp och själ!

hälsosamma pepparkaksbollar

Veckans godaste

Jag har mumsat dessa magiskt goda och hälsosamma pepparkaksbollar till kvällsfikat flera gånger denna vecka. Mums för pepparkakssmaken och för dessa bollar!

Veckans mest inspirerande

Vi firade ATH i omsättningen för november på jobbet och vi har fortsatt massor att göra innan vi kan ta julledigt. Älskar´t!

Barnkalas under Corona

Veckans mest lästa inlägg

Det jag skrev om i måndags i samband med att sonen fyllde nio år och som handlar om barnkalas under Corona har lästs av många. Kul!

Om du vill läsa ett annat inlägg kopplat till sonen födelsedag så skrev jag också detta om att ha varit mamma i nio år och vad det har gjort med mig i veckan.

Bad och brygga

Veckans mest gillade Instagram-inlägg

Jag lade upp bilden av mig på bryggan för några dagar sedan och skrev detta:

Gör sådant som får dig att känna dig levande och gör de sakerna ofta!

Oavsett om det handlar om kallbad, löpning i soluppgång eller att laga mat över öppen eld. Prioritera de sakerna och gör dem ofta. För det är du värd!

❤️😍💙❄️🙏 @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Dottern ska på ridning och sonen har fotbollsträning. I övrigt ska vi baka lussebullar, göra pepparkakshus och fota dem inför årets julkort. Älskar alla dessa helger innan jul när vi pysslar, bakar och myser!

Ha en magisk fredag och helg, kära du!!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons