Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – vecka 2 2021 ♥

Veckans bästa: snö och kyla

I söndags knäppte det till och sedan dess har vi fått massor med snö och kallare väder. Idag har vi runt 10 minus och snölandskapet är magiskt vackert. Som jag älskar detta! Här får du mer om det och annat bra från denna vecka i årets andra Veckans Bästa.

Veckans Bästa – vecka 2 2021

Veckans vackraste

Jag unnade mig en extra lång morgonpromenad tidigare i veckan eftersom den morgonen var extra fin. Så vackert att njuta av en rosa himmel och en sol som sakta var på väg upp medan jag gick längs med hästhagarna!

Veckans träning

Måndag: Tidig morgonlöpning

Tisdag: Styrketräning överkropp

Onsdag: Löpning

Torsdag: Kortare löppass plus några styrkeövningar för ben

Fredag: Rörlighetsstyrka på yogamattan

Veckans mysigaste

Barnen fick förtroendet att gå hem själva från skolan en dag tidigare denna vecka. De ringde på vägen och frågade om jag kunde ha melliset klart när de kom hem och när de var hemma igen var de så stolta. “Vi höll varandra i handen när vi gick över övergångsställena.”, sade de. Gulliga!

Veckans mest boostande

Att jag vann tävlingen med Paulúns (läs mer nedan) boostar mig och att vi nu har all denna snö är också en magisk boost för mig. Håller du med!

Pauluns supermusli

Veckans godaste

Jag bjöd på mumsiga frukosttips med Paulúns müsli i onsdags. De vill du inte missa!

Veckans mest inspirerande

Jag kommer gå en Social Selling-utbildning i år, som startade igång nu i veckan. Känns så inspirerande och kommer vara grymt utvecklade för mig!

Karin om Evergreen Content

Veckans mest lästa inlägg

Det jag skrev om Evergreen Content har fått flest besökare, men faktiskt har också inlägget med förra veckans bästa fått nästan lika många!

Veckans mest gillade Instagram-inlägg

Jag lade upp en film från min badupplevelse i helgen och skrev detta:

Förra vintern förstod jag inte det härliga med att kallbada. Jag var sugen på att testa, men gjorde det inte för att jag var för feg. Är ju egentligen en person som gillar värme mer än kyla!

Den här vintern när jag har börjat med att kallbada kan jag inte förstå hur man kan missa detta underbara. Jag älskar kylan på ett helt annat sätt nu och är beroende av den. För den ger mig värmekickar likt inget annat!🔥

Dagens kallbad var både vackert och härligt. Så härligt att jag inte hörde hur dottern ropade på mig från stranden. Snacka om #mindfulness på hög nivå!

Tack barnen för att jag fick släpa med er på detta äventyr idag! Tycker dock inte det gick någon nöd på dem som satt på stranden med varm äpplejuice och varandras sällskap under tiden.❤️❤️

💙❄️💙❄️💙❄️💙❄️💙❄️💙❄️💙❄️ @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Kyla, snö, utomhusaktiviteter, kallbad och familjehäng!

Ha en magisk helg du med och kom ihåg att den blir väldigt mycket vad du gör den till!! Kram!

Lämna en kommentar

Annons
Annons