Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Godaste hämtmaten hos oss just nu

Vi har bott där vi bor i drygt tio år nu och under i stort det lika lång tid har jag inte hittat en restaurang i närheten som har hämtmat jag gillar. Men i höstas skedde det. Jag hittade stället som har hämtmat enligt min smak och jag är nu en frekvent kund där!

Godaste hämtmaten

Restaurangen är en asiatisk sådan som har sushi och olika woker på menyn. Jag har hittat min favoriträtt därifrån och det är en Pokè Bowl med lax. Detta är verkligen den godaste hämtmaten just nu och jag kan inte tröttna!

Denna Poké Bowl med lax ser lite annorlunda ut varje gång jag beställer den, men den innehåller i stort sett samma goda råvaror:

  • Lax
  • Råkost
  • Edamebönor
  • Gurka
  • Avokado
  • Mango
  • Ris
  • Sesamfrön
  • Srirachamajonäs

Är så glad att jag inte behöver beställa sallad från pizzerian längre utan kan välja fräscha Poké Bowl istället. För ibland är det ju fantastiskt skönt och bekvämt att slippa laga maten själv.

Om du skulle bli sugen på att göra en liknande Poké Bowl kan jag tipsa om dessa recept:

Lämna en kommentar

Annons
Annons