Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Så håller du dig motiverad på jobbet – varje dag

Motiverad på jobbet - Karin Axelsson

Jag brukar lyssna på Stjärnsäljarpodden och ett av de senaste avsnitten, när Tomas och Philip pratar om motivation, gillar jag verkligen. Enligt dem måste man som VD, försäljningschef, säljare och övriga som vill prestera ALLTID vara motiverad på jobbet. Och jag håller med!

Motiverad på jobbet – mina bästa tips

För mig är det på ett sätt enkelt att vara motiverad på jobbet. Helt enkelt för att jag älskar det jag gör. Men såklart kan även jag ha dåliga dagar ibland…

För att säkerställa att mina dåliga dagar inte går ut över jobbet och för att maximera min motivation varje dag har jag ett antal saker jag gör dagligen. Motivation är inte enegenskap utan en drivkraft. Det ligger alltså på vårt egna ansvar att säkerställa att vi har motivation på jobbet!

Motiverad på jobbet - Karin Axelsson

Detta gör jag för att hålla mig motiverad varje dag:

🏃‍♀️ Som ni vet inleder jag alltid min morgon med träning och/eller promenad utomhus. Efter en sådan start är jag alltid på topp!

👗Jag klär mig gärna färgglatt och med finess. Och detta fastän jag mestadels jobbar digitalt. För mig handlar detta mycket om att gå in i work mode och då är kläderna ett medel för det.

✅ Jag ser till att ta tag i surdegarna först. När jag har satt ett check på dem har jag bara roliga arbetsuppgifter kvar framför mig!

💖 Jag går in i möten med positiv energi och försöker strössla positiv feedback till min omgivning när det är relevant. Båda dessa ger mig alltid positiv energi och motivation tillbaka!

🥳 Jag lägger fokus på möjligheter och firar segrar och vinster med kollegorna så ofta som möjligt.

Motiverad på jobbet - Karin Axelsson

Älskar att det är så enkelt att hitta till den där motivationen!

Motiverad på jobbet - Karin Axelsson
Motiverad på jobbet - Karin Axelsson

Gissar att du också vill prestera på dagarna och är resultatfokuserad?! Hur håller du dig motiverad varje dag?

Lämna en kommentar

Annons
Annons