Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Ett tips till Semmeldagen 2021 för er som har missat

Semmelgröt recept

Mer än 3 700 av er har hittills i år varit inne på min sida med receptet på den magiskt goda semmelgröten. För er som ännu inte har kikat in där vill jag tipsa om den. Jag är inte så förtjust i vanliga semlor, men den här gröten är verkligen bland det godaste jag någonsin har ätit. Om det är något jag kommer laga och njuta av på Semmeldagen 2021 så är det denna gröt.

Tips till Semmeldagen 2021 (och nu innan också):

Den 16 februari i år firar vi Semmeldagen 2021. Mitt bästa tips för denna dag är alltså att laga och äta den magiska semmelgröten.

Semmelgröt recept

Gröt som smakar semla kan låta märkligt innan du har testat det. Men lova mig att du testar att göra den innan du dömer ut den! Receptet hittar du via länken ovan.

Om bara sex dagar är det alltså Semmeldagen 2021, men jag vet många som redan har börjat njuta av semlor av olika slag. Så varför inte koka denna gröt redan idag?!

Lämna en kommentar

Annons
Annons