Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – vecka 5 2021 ♥

Det är februari och vintern står i all sin prakt. Det är så magiskt med all denna snö och fint att isarna nu har lagt sig på sjöarna. Här kommer det bästa från den här veckan!


Veckans bästa – vecka 5 2021

Veckans vackraste

Det är svårt att välja från alla vackra promenader och löpturer jag har tagit denna vecka, men i måndags morse var det nog ändå som vackrast. När jag gick hem till mitt hemmakontor efter att ha lämnat barnen på skolan strålade morgonsolen som aldrig förr!

Veckans träning

Måndag: Löpning 5 km

Tisdag: Styrketräning överkropp

Onsdag: Löpning 6 km

Torsdag: Rörlighetsstyrka

Fredag: Puls & styrka i en härlig kombo!

Veckans mysigaste

Att Melodifestivalen börjar imorgon tycker jag är höjden av mys. Är visserligen mest jag och dottern som gillar att kolla, men för oss två är det mysigt! Kollar du?

Veckans mest boostande


Gårdagens lunch: Jag unnade mig en längre lunchpaus och jobbade istället senare på kvällen. Först lite rörlighetsstyrka med en kollega digitalt och sedan stack jag och en grannkompis iväg och badade isvak. Det var första gången för mig med just isvak och så härligt boostande!

Vegetariskt grilltips - Grillade quorn filéer i korvbröd

Veckans godaste

Inlägget jag skrev om nyttig vegetarisk mat är helt klart veckans godaste inlägg.

Veckans mest inspirerande

Jag ska hålla en presentation om digital annonsering idag, vilket jag är riktigt peppad på och kommer vara inspirerande.

Mifú i en bowl

Veckans mest lästa inlägg

Det som flest har läst från denna vecka är det jag nämnde ovan, om mina nyttiga vegetariska recept. Ska jag nämna vilket inlägg som är min favorit denna vecka så är det inlägget om att göra varje dag minnesvärd.

Veckans mest gillade Instagram-inlägg

Jag lade upp några bilder från badtillfället ovan och skrev såhär:

För en månad sedan såg det ut så här där vi brukar kallbada. Nu ligger isen tjock och eftersom jag än så länge bara har kallbadat med tunn is som går att peta bort är jag nu galet pepp på att bada i isvak!❄️💙🤩

På torsdag ska jag, @heidistraining och @catrinvictoria.se testa isvakarnas för första gången. Åh, som jag längtar!!

Vi kommer ta med oss både hacka och spjut till badplatsen så att vi kan göra oss ett hål om vi behöver. Ni som är vana isvaksbadare, är det något mer vi behöver tänka på?

💙❄️💙❄️💙❄️💙❄️💙❄️💙❄️💙 @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Det blev inte att jag bakade morotskaka förra helgen så det vill jag göra denna. Barnen vill åka skridskor igen så det blir det nog. Kanske blir det ridning för dottern och kallbad för mig. Vi får se. Härligt ska vi ha i alla fall!

Hoppas att du får en fin fredag och helg! Kanske vill du testa att träna mitt tabata-pass utomhus?!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons