Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – vecka 8 2021 ♥

Vinterbada utan bastu - Karin Axelsson

Det är tidig fredag morgon och jag sitter med morgonkaffet i vårt kök. Älskar den här stunden av egentid så här i början av dagen! Eftersom det är fredag sitter jag och skriver på denna veckans bästa och det blir en fin stund av reflektion och tacksamhet. Jag hoppas att dessa inlägg är intressanta för er att läsa, men om inte är de en fin terapi för mig själv som betyder mycket.

Här kommer denna veckans bästa!

Veckans bästa – vecka 8 2021

I början av veckan hade vi fortfarande ganska mycket snö kvar, men nu är all snö så gott som borta. Våren är här och jag njuter!

Veckans vackraste

Det var dimmigt och vackert när jag sprang ner till sjön i måndags morse. Jag njuter så av att det numera är ljust när jag springer på morgonen, eller det börjar alla fall ljusna medan jag springer. Underbart!

Veckans träning

Måndag: Löpning 6 km

Tisdag: Löpning 4 km + styrkestopp vid varje parkbänk (blev en blandning av armhävningar, utfall, sidoplanka och dips).

Onsdag: Styrketräning överkropp

Torsdag: Rörlighetsstyrka

Fredag: Denna morgon kommer jag köra ett pass med puls och styrka med kettlebells.

Veckans mysigaste

Dansshower av dottern och djupa samtal med sonen. Som de ser fram emot att ha Sportlov nästa vecka!

Veckans mest boostande

Älskar som sagt att våren är på ingång!!🪴🌱☀️

Vinterbada utan bastu - Karin Axelsson

Att jag unnade mig ett bad i isvaken på min lunchpaus i tisdags var också en riktig boost.

Äppelscones recept

Veckans godaste

Tidigare i veckan lagade lasagne. Det var länge sedan sist och åh, vad gott det var! Annars kommer vi njuta av mycket gott i helgen, i alla fall om jag håller fast vid det jag skrev igår om planering av helgens mat.

Veckans mest inspirerande

Nu när våren är på gång börjar jag planera för vad jag ska fröså i år. Snart är det dags att sätta frön i jord här inne för att sedan ställa ut i växthuset när nätterna är frostfria. Åh, så härligt!

Veckans mest lästa inlägg

Det jag skrev i måndags om att Corona får oss att vara utomhus mer har lästs av flesta av er.

Veckans mest gillade Instagram-inlägg

Jag lade upp ett gäng bilder från förra våren och skrev detta:

☀️Nu kommer ljuset tillbaka!☀️

Jag bloggade om det i veckan och idag i allt det regn och slask vi har haft har jag känt det i hela min kropp. 🌧❄️ Ljuset. Det är här nu och det kommer till oss allt mer för varje dag. Så underbart!💛🧡❤️

Jag har älskat den vinter vi har haft, men nu är jag så redo för morgonlöpningar till en spegelblank sjö och i skogen där morgonsolen strilar in genom träden.☀️🏃‍♀️🌲

Dagens slask och regn spenderade vi med fina vännerna @mariefarah1 och @lindaahlstromnilsson med familjer. Tänk vad Corona får oss att njuta av utomhuslivet oavsett väder. Det är ju bra ändå!
❤️😍🥰 @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Det blir en helg med alla i familjen hemma. Vi har inte så mycket planerat ännu, vilket är så skönt. Men någon utflykt har vi tänkt oss och självklart ska vi njuta av vårsolen utomhus.

Ha en fantastisk fredag och helg!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons