Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Do what you love! – Om vikten av att älska sitt jobb

Karin Axelsson om att älska sitt jobb

Jag har alltid haft ”Do what you love” som ett mantra och jag tycker att det är så viktigt att leva efter det, om man kan. Om du har möjligheten satsa då på att jobba med något du älskar, gör saker som du mår bra av och umgås med dem som ger dig energi. I detta inlägg kommer jag fokusera på jobbet och kärleken till det.

Vikten av att älska sitt jobb

Vi jobbar så pass stor del av tiden att det gör stor skillnad om vi älskar vårt jobb eller inte. För vissa är det kanske inte lika viktigt som det är för mig och många andra. Jag är så pass engagerad i mitt jobb att jag behöver älska det för att orka fortsätta vara det. Eller så är det tvärtom, att jag är engagerad just eftersom jag älskar det!

Jag ser det i vilket fall som viktigt. Om vi har ett jobb som vi älskar, eller i alla fall gillar, blir vi gladare och mer harmoniska som människor.

Karin Axelsson om att älska sitt jobb

Här får du anledningarna till att jag älskar mitt jobb:

💰 För att jag får vara med och hjälpa 100-tals bolag till sin lönsamma digitala marknadsföring. 

🎉 För att jag får stötta, coacha och leda mina grymma medarbetare till fantastiska insatser och resultat.

🕺För att jag får jobba med försäljning och då snackar jag inte krängarvarianten av det, utan försäljning som är genuin och där vi erbjuder tjänster som gör all skillnad för ett bolags framgång.

❤️Allt detta är magiskt och jag tror ni fattar varför jag älskar det!❤️

Helt ärligt, älskar du ditt jobb? Är svaret ja: Short grattis! Vad härligt! Är svaret nej: Vill du älska dit jobb? Vad kan du i sådant fall göra för att ta dig dit?

Lämna en kommentar

Annons
Annons