Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Travelstories

Husvagnslängtan och fina stunder att se fram emot

Husvagnen

I helgen har vi varit och tittat på en ny husvagn. Vi har hittat en som vi gärna vill ha, men vi avvaktar med att slå till tills vi har sålt den vi har. Under de fyra år som vi har haft vår husvagn har vi varit nöjda med den, men i och med att vi gillar husvagnslivet så pass mycket vill vi nu gärna byta upp oss till en mer modern och ännu smartare husvagn. Hoppas att det blir så!

I och med helgens husvagnstankar har min husvagnslängtan blivit stor. Nu när våren är på väg närmar sig ju också husvagnssäsongen och jag ser så mycket fram emot våra kommande äventyr med den i sommar. Här kommer ett inlägg med lite av det som jag längtar efter.

Min husvagnslängtan

Det som vi älskar med husvagnslivet är framför allt friheten och möjligheten att åka i princip vartsomhelst. Vi söker oss helst till platser nära naturen och är inte så förtjusta i de stora campingplatserna med mängder av husvagnar, rad efter rad.

Vi ställer gärna vagnen nära en sjö eller ett hav och testar gärna nya platser varje gång. Tänk vad vi har fått uppleva med vår husvagn fram tills nu – så mycket fint!

Att fricampa med husvagnen är mysigt och väldigt äventyrligt. Av praktiska skäl har vi inte gjort det så mycket, men här ovan ser ni en bild från när vi gjorde det i somras, på väg hem från Höga Kusten. Vi stannade till utanför Sundsvall och fick oss en magisk kväll vid havet.

Att bo nära ett vatten med husvagnen är fantastiskt på många sätt. Vi kan borsta tänder med vacker utsikt, barnen och mannen kan fiska precis intill husknuten och vi kan sitta i sängen och blicka ut över det vackra blå. Det om något är hälsa för själen!

Samtliga bilder i detta inlägg kommer från våra husvagnsturer förra sommaren, det vill säga sommaren 2020. Se så vackert det var på Gräsöbadens camping på Gräsö i Roslagens skärgård där vi bodde i några dagar!

Och Snibbens Camping i Höga Kusten var också en riktig pärla!

Ni förstår nog varför jag har en sådan husvagnslängtan i mitt hjärta. Oavsett vilken husvagn vi kommer ha i sommar ser jag fram emot fina turer i vårt avlånga land. Troligtvis kommer vi åka norrut i år, men vi har ännu inte bestämt oss exakt vart. Det jag vet är att det kommer vara vackert, härligt, befriande och lagom äventyrligt. Det ser jag fram emot!

Om du vill läsa mer om våra olika äventyr med husvagnen, klicka in via länken här.

Lämna en kommentar

Annons
Annons