Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Utmaning sportlovet: 10 Burpees om dagen!

Det är sportlov för oss i den här delen av landet. Jag jobbar på som vanligt, men barnen och mannen är lediga. Det kommer nog inte bli lika mycket vintersporter som livet är ämnat till. Men det går ju att sporta på andra sätt. Jag och dottern utmanar därför till att göra 10 Burpees om dagen under hela sportlovet. Hänger du på i utmaningen?

Utmaning sportlovet: Gör 10 Burpees om dagen!

Jag älskar ju Burpees. Den övningen har liksom allt och du blir trött på nolltid när du gör den. Just denna övning kam vara riktigt tuff att göra tio stycken av. Du får därför bestämma för egen del om du gör alla tio på raken eller med pauser.

Igår söndag drog vi igång utmaningen här hemma och nu är tanken att vi ska göra minst tio Burpees om dagen resten av hela Sportlovet.

Om du väljer att vara med i utmaningen bestämmer du själv vilken typ av Burpee du gör. Du kan hoppa eller kliva ner och upp samt bestämma tempot själv. Kul är om du avslutar Burpeen i högsta läget med en klapp. Då får man en härlig boost till att fortsätta med fler Burpees!

Nu kör vi!

Lämna en kommentar

Annons
Annons