Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – vecka 11 2021 ♥

Det är fredag igen i en vecka som har varit riktigt kall för att vara mitten av mars. Nu kör vi veckans bästa!

Veckans bästa – vecka 11 2021

Veckans vackraste

När jag i måndags sprang en runda i skogen och bort till sjön fick jag njuta av en så vacker stund där på bryggan. Isen ligger fortfarande kvar och himlen var magiskt blå. Det blev en så fin stund av egentid där!

Veckans träning

Måndag: Löpning till sjön med en paus på bryggan, som ni ser ovan.

Tisdag: Styrketräning överkropp

Onsdag: Skön och fin löpning på detta sätt!

Torsdag: Rörlighetsstyrka

Fredag: Tung styrketräning (så tung jag kan få til här hemma) + Burpees

Veckans mysigaste

Dottern har varit förkyld hela veckan och mannen har vabbat med henne. Såklart inte kul när någon i familjen är sjuk, men så dålig har hon inte varit och det har varit mysigt att både hon och mannen har varit hemma så mycket.

Veckans mest boostande

Var en riktigt skön känsla imorse när jag var ganska opepp innan jag skulle träna, men ändå drog till med ett bra träningspass och i och med det kände massor med pepp.

Chiapudding päron och mandel

Veckans godaste

Måste ju bli min magiska chiapudding med päron och mandel, som jag skrev om tidigare i veckan.

Veckans mest inspirerande

Lyssnade nyss på senaste Framgångspodden där Alexander intervjuar Naprapat-Jonas. Han har verkligen mycket klokt att komma med när det handlar om kroppen och hälsa. Lyssningstips!

Fröså luktärtor - steg för steg

Veckans mest lästa inlägg

Wow, inlägget jag skrev igår om hur jag frösår luktärtor har lästs av väldigt många redan! Kul och som jag längtar till årets version av luktärtor!

Veckans mest gillade Instagram-inlägg

Jag lade upp den här bilden och nio bilder till från i somras och skrev detta:

Jag är nog en av de mest nostalgiska människor jag känner. Och den här helgen har jag verkligen fått utlopp för den sidan hos mig själv. Vi har både tittat på bilder från min och mannens Thailandsresor, som vi gjorde innan barnen kom. 🌴☀️😎 Och jag har satt i alla foton från 2020 i album.📚🤓

Älskar att ha alla fina minnen så där insatta i album. Så kul att ha kvar för framtiden!🤩❤️

Jag blir särskilt varm om hjärtat när jag tittar på fotona från i somras. Är nog för att jag verkligen älskar somrarna. Det är så härligt att få vara långledig med familjen, att kunna ta dagarna som de kommer och få njuta av utomhus, värme och spännande äventyr tillsammans!☀️👨‍👩‍👧‍👦🙌

Här får ni ett axplock från några av de fina minnen jag har från sommaren 2020! @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Tid med familjen! Bästa!

Njut av ditt veckoslut till fullo!

Lämna en kommentar

Annons
Annons