Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

När körsbärsträden blommar…

Ett träningspass i Kungsträdgården

Det är nu när körsbärsträden blommar som bäst inne i Kungsträdgården som jag saknar att vara inne i stan på dagarna som mest. Tänk att kunna gå en lunchpromenad där under de rosa blommorna. Eller att springa dit på morgonen för ett träningspass vid en av parkens alla bänkar!

Kanske att jag hinner få njuta av det en sväng i nästa vecka när jag ska in till kontoret en av dagarna. Jag hoppas att de rosa blommorna är kvar då! Annars får jag nöja mig med dessa ljuvliga minnen från tidigare år i den ljuvligt blommande parken. Och jag kan också se fram emot våra egna körsbärsträd hemma i trädgården, som brukar börja blomma lite senare.

Tills dess bjuder jag på några fina minnen när körsbärsträden blommar. För visst är det bland det vackraste som finns?!

Karin under körsbärsträden i Kungsträdgården
Karin under körsbärsträden i Kungsträdgården

Jag minns så många fina drömmar av rosa när jag tänker på den platsen och hur den antagligen ser ut nu. Jag minns värmen i luften, för jag det var varmt den gången jag var där med rosa kavaj och solglasögon. Jag minns också hur trångt det var med alla andra människor som var där samtidigt, men att jag hittade min lilla plats att njuta på ändå.

Så många gånger som jag också har njutit av träning under körsbärsträden. Vilken endorfinkick det är att få träna på det sättet!

Ett träningspass i Kungsträdgården
Ett träningspass i Kungsträdgården

2019 var detta helt klart vårens vackraste träningspass. Jag körde ett gäng olika övningar vid den gröna parkbänken och om du klickar in via länken hittar du till dem.

Karins träningspass under körsbärsträden i Kungsträdgården

En annan gång körde jag detta träningspass vid parkbänk, ett cirkelträningspass.

Karin Axelsson Körsbärsträden i Kungsträdgården

Jag minns också vissa besök i den rosa parken som kalla. Uppenbarligen krävdes det ullkappa den här gången.

Kära Kungsträdgården med dina fina körsbärsträd, jag hoppas att jag får njuta av dig live nästa vecka!

Lämna en kommentar

Annons
Annons