Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Påsken 2021 – den andra påsken under Coronapandemin

Tänk att det har gått över ett år sedan Corona lamslog vår värld och att vi nu precis har firat den andra påsken med Corona. Påsken 2021 blev precis som påsken 2020 annorlunda och inte riktigt som vanligt. Men den blev bra ändå och här väljer jag att lyfta det som var fint med årets påsk. Häng med!

Påsken 2021 – den andra påsken under Corona

Dessa saker gjorde vi under påsken som var fina och bra och som faktiskt gick att göra trots det fortsatt rådande läget med Corona:

Promenader, löpning och träning i vår skog: Tänk att vår fina skog alltid finns där med öppna armar, oavsett påsk eller inte. Jag sprang in i den tidigt på Långfredagens morgon. Hade ett gummiband med mig och körde ett gäng styrkeövningar på kalhygget innan jag sprang tillbaka.

Har resten av påskhelgen gått sköna promenader i skogen samt plockat tussilago i närheten av den. Den skogen kan ingen Corona ta ifrån mig!

God mat: Äta gott kan man ju göra och det har vi gjort. Jag kände inte för att styra upp en hel påskbuffé i år utan det fick blir en påskmacka där förrätt bara. Här ser ni varmrätten som bestod av grillat kycklingspett och grillad sparris på salladen. Mums!

Påskäggsletning i trädgården: I år var det storebror som agerade påskhare och gömde ägg i trädgården. Han var väldigt nöjd med det och lillasyster också!

Besök av syster: Vi har inte träffat min syster sedan i september, men nu vågade vi det. Vi höll avstånd och såklart tråkigt att inte kunna kramas, men så mysigt att ses!

Kompishäng: Samma sak igår när en kompis och hennes dotter kom över. Så tacksam till att vi kunde ses trots allt!

Ridning: Dotterns ridning ställer inte om fast det är påsk. Som hon älskar det och så kul att kunna vara med och se på eftersom de rider utomhus.

Kvällsbad i badtunnan: Vi avslutade påskhelgen med ett dopp i tunnan. Vattnet var 37-40 grader efter att mannen eldat några timmar. Nu har det både snöat och regnat på det vattnet sedan dess och jag ser fram emot att ta ett kallbad där snart istället!

Att påsken kan få bli så fin och bra som det blev 2021 trots de rådande omständigheterna, det är jag tacksam för!

Hoppas också du fick en fin påsk!

Tags : Påsk

Lämna en kommentar

Annons
Annons