Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Tips på styrkepass utomhus

När jag på Långfredagens morgon sprang in i vår skog fick jag en sådan deja vú till förra årets Långfredag och det träningspass jag gjorde i skogen då. Jag körde nämligen ett pass med gummibandsträning utomhus då i vår skog och exakt samma sak gjorde jag i fredags. I handen hade jag ett gummiband där jag sprang och en stund senare stannade jag till för att köra ett styrkepass utomhus.

Styrkepass utomhus – tips på olika varianter

Att träna styrka utomhus är det bästa jag vet och därför vill jag samla mina bästa tips för det i detta inlägg. Bilderna i inlägget kommer från mitt styrkepass i skogen i fredags medan de inlägg jag tipsar om är pass jag har kört tidigare.

Nu när utesäsongen är här på allvar tycker jag att vi alla ska bli bättre på att förlägga vår styrketräning till utomhus!

Tips på pass:

Så fint att springa uppför denna backe i skogen medan solen stiger upp bakom träden. Efter backen är jag lagom varm för att köra igång ett styrkepass!

Med ett gummiband kan man variera de olika övningarna bra.

Och armhävningar kan man ju göra vart man än befinner sig!

Underbara, älskade skog! Jag ska träna många styrkepass i dig framöver!

Lämna en kommentar

Annons
Annons