Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Älskade trädgårdsliv – det bästa med att ha en trädgård

Trädgårdsliv med Karin Axelsson

Jag vet att jag har sagt det förr, men just nu är jag så euforisk över det att jag säger det igen: Som jag älskar att vi har en egen trädgård och som jag älskar allt som har med trädgårdsliv att göra!

Helgen har varit solig och varm för de allra flesta i vårt land. Så även för oss. Vi har hängt utomhus i trädgården i stort sett hela helgen och det har varit magiskt. För egen del har jag mestadels varit sysselsatt med att rensa bort alla gamla, vissna växter ut rabatterna.

Trädgårdsliv

För mig innefattar trädgårdsliv detta:

  • Njutfull tid som spenderas i trädgården.
  • Fix med planetringar, odlingar och i växthuset.
  • Att gå runt och njuta av allt fint.
  • Att sitta i en stol eller soffa och bara vara mitt i det ljuvliga trädgårdsrummet.

För mig spelar det ingen roll om jag arbetar och är aktiv i trädgården eller om jag sitter och latar mig där. Bådadera är lika njutningsfulla för mig!

Just denna helg sysselsatte jag mig alltså med att rensa bort allt gammalt från rabatterna och odlingarna. Ni vet väl att dessa gamla, torra växter skyddar bra under vinterhalvåret? Därför ska man inte klippa bort dem förrän frostnätterna är över och våren har kommit på allvar.

Nu var det dags för det för vår del och det var så fint att gå runt där med häcksaxen och se hur allt det levande kom fram när jag tog bort det gamla och vissna.

Visst matchade jag trädgårdshandskarna bra med min övriga outfit?!

Trädgårdslivet denna helg fick tio poäng av tio möjliga! Vädret var vackert, familjen var i min närhet, jag fick mycket gjort och trädgårdssäsongen har bara börjat. Så härligt!

Fler inlägg om vår trädgård:

Lämna en kommentar

Annons
Annons