Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – vecka 15 2021 ♥

Tulpaner hemma hos oss

Åh, det är fredag och solen skiner!! Jag har en sådan bestämd känsla av att detta kommer bli en GRYM dag! Det blir vad man gör det till, eller hur?!!

Här kommer denna veckans bästa!


Veckans bästa från vecka 15 2021

Veckans vackraste

Jag lade ju upp ett inlägg i början av veckan med bilder på de vackra tulpanerna i köket. De måste vara veckans vackraste!

Veckans träning

Måndag: Ljuvlig morgonlöpning

Tisdag: En tidig Powerwalk följt av gummibandsträning

Onsdag: Rörlighetsstyrka

Torsdag: Lite tyngre träning med kettlebells

Fredag: Morgonlöpning ❤️

Veckans mysigaste

De senaste veckorna berättar jag en påhittad historia om en flicka och en enhörning för dottern på kvällarna. Det är så mysigt att höra hur spännande hon tycker att det är och hur hon lever sig in i historian. Det är såklart hon som är flickan i sagan!

Supermamman Karin Axelsson

Veckans mest boostande

Jag har denna vecka drivit med mig själv om att vara Supermamman och Super-Karin. Detta för att jag får höra dessa smeknamn om mig själv ibland. Det inlägg jag lade upp om detta på LinkedIn har fått riktigt bra gehör och spridning, men även på Instagram och här på bloggen har jag nått en hel del räckvidd med mitt budskap. In och läs inlägget om mig som Supermamma här och klicka in på LinkedIn för att se den roliga film jag lade upp där!

Veckans godaste

Just den här veckan har jag haft noll inspiration i köket och det har mest blivit maträtter som vi äter väldigt ofta. Men till helgen hoppas jag till mer inspo. Kanska att vi grillar ute i trädgården någon av dagarna?!

Veckans mest roligaste

För ett par veckor sedan sålde vi vår förra husvagn och denna vecka har vi köpt en ny!! Åh, är så pepp på att snart åka iväg med den på äventyr!!

Kallbada med barn

Veckans mest lästa inlägg

Inlägget jag skrev om att kallbada med barn har lästs av flest, men Supermamman-inlägget kommer strax därefter. Kul!

Veckans mest gillade Instagram-inlägg

Efter att ha hållit på ute i växthuset i helgen lade jag upp bilden ovan och skrev detta:

Åh, vilken bra hjälp jag har fått här inne i växthuset idag!
🌱🪴☀️😍

Båda barnen har hjälpt mig att plantera om de små tomatplantorna samt fröså solrosor och luktärtor. Så mysigt!🍅🌱🌻🌺🍀

Jag har sagt det förr, men säger det igen: Jag är så lycklig över att trädgårdssäsongen är här❣️

Älskar också att hela familjen är engagerad i det!❤️ @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Det ska vara soligt även i helgen och det ska tydligen bli varmare också. Det ska jag njuta av!☀️😎

Hoppas att du får njuta av en magisk fredag och helg!

Lämna en kommentar

Annons
Annons