Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Årets första barbenta uteträning

Wow, vilken känsla! Att få utföra årets första barbenta uteträning är något alldeles extra härligt. I måndags hade jag denna premiär för i år för egen del och som jag njöt!

Den här veckan har värmen kommit till oss på allvar och jag njuter av att både morgnar och kvällar är riktigt varma nu. Jag kan starta mina dagar med tunna kläder och igår kväll gick det att sitta ute riktigt länge i bara shorts och T-shirt. Magiskt!

Årets första barbenta uteträning

I måndags vid lunchtid var jag klädd så här i träningskjol och linne. Jag körde ett träningspass i lekparken under ledning av min granne som är träningsinstruktör. Det blev ett tufft pass för framför allt axlar och armar. Med tanke på hur varm jag blev av träningen är jag tacksam för att jag valde just kjol och linne denna dag.

Idag har jag skön träningsvärk i framför allt triceps. Skönt bevis på att träningen tog!

Nu är tiden för barbent löpning och uteträning här på allvar. Jag som var smått frustrerad över att jag fortfarande långt in i april behövde ha underställ på mig på mina morgonlöpturer är nu desto gladare över att det är ett minne blott.

Barbent uteträning ger mig ett lyckorus och en träningsglädje som är svår att slå. Känner du samma som jag?

Lämna en kommentar

Annons
Annons