Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Den bästa tiden på året

Yoga på bryggan en morgon i maj

Jag känner en ljum luft och hör fåglarna kvittra redan tidigt på morgonen när jag går ut.

Det doftar av vårens vackra blommor och våra körsbärsträd står i full blom.

Jag minns mina barndoms försomrar med värme. Det finns så mycket hopp, glädje och framtidstro i luften.

Det är mitten av maj och den första riktiga värmen har kommit till oss. Som jag älskar denna tid. Så mycket att jag vill kalla den för den bästa tiden på året!

Den bästa tiden på året

Igår kom den första riktiga värmen till oss och med ens kom också denna bästa tid på året. Jag har svårt för att sitta inne när det är så ljuvligt utomhus som det är nu. Så igår tog jag varje tillfälle i akt till att vara ute. Dottern är hemma denna vecka på grund av lite halsont i måndags. Hon och jag tog en promenad i vår soliga skog på lunchen. Där plockade hon både vitsippor och maskrosor. Sedan åt vi lunchen ute i trädgården.

Igår kväll spelade vi lite kubb med barnen och njöt av att det fortfarande var ljummet i luften och av att fåglarna kvittrade.

Det är nu jag njuter till fullo av allt det fina vi har både i detta nu och framför oss. Här kommer bilder på några fina majminnen från förra året. Tror bestämt att jag ska göra en repris av dem även i årets version av maj.

Yoga på bryggan en morgon i maj
Yoga på bryggan en morgon i maj
Kungsängsliljor - trädgårdsfix första helgen i maj
En morsdag att minnas - Karin Axelsson framför purpurapeln
Smulpaj rabarber
Purpurapel hemma hos oss
Yoga under purpurapel i trädgården

Hoppas att även du får njuta av denna vackra, fina tid!

Här får du ett par till inlägg i samma anda:

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons