Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Den bästa morsdag man kan tänka sig

Den bästa morsdag

Att vakna upp till solens strålar genom glipan i ett av husvagnens takfönster och fåglarnas intensiva kvitter var ett fantastiskt sätt att vakna upp på årets Morsdag. Att mina tre Hjärtan sov intill gjorde det hela såklart ännu bättre.

Att sedan få inleda dagen med ett morgondopp i ett salt och stilla hav gjorde mig än mer tacksam. Här kommer mer om den tacksamhet jag kände igår när jag fick fira mitt livs tionde morsdag.

Den bästa morsdag man kan tänka sig

Ja, ni vet redan hur underbart jag tyckte att det var att vakna upp i just denna husvagn. I helgen gjorde vi vår första tur någonsin med vår sprillans nya husvagn. Vi är galet nöjda med denna vagn och jag lovar att berätta mer om den inom kort!

Vi bodde med den precis intill havet och jag behövde bara gå några steg för att ta mitt morgondopp. Till skillnaden mot morgonen innan var det denna morgon nästan spegelblankt på havsytan och luften var riktigt varm.

Vilket fantastiskt ljuvligt morgondopp! Havsvattnet är fortfarande kallt, men tillräckligt varmt för att kunna ta ett lite längre dopp än jag gör på vintern.

Strax innan frukost kom mina älskade ungar springande med blombuketter och teckningar. Vilken gåva det är att jag får vara deras mamma! Hur kommersiellt det än är med morsdag så ger det mig alltid en så fin tacksamhet till att få vara mamma.❤️🙏

Vi kom hem igen med vår husvagn mitt på dagen. Att trädgården badade i sol och värme och att mannen grillade kyckling där ute i den till lunch gjorde mig än mer tacksam.

Barnen levererade ytterligare en blombukett till mig och att syrenerna blommar nu tog jag som ytterligare hyllning till oss alla mammor. Älskar syrener!

Tack älskade ungar för att jag får vara er mamma och tack för att ni gjorde min morsdag till magisk!

Lämna en kommentar

Annons
Annons