Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Frukostinspiration – ett inlägg med härlig frukostinspo

Frukostinspiration med blåbärssmoothie med müsli - recept

Jag tror att ni vet hur mycket jag älskar frukost. Att det är mitt absoluta favoritmål på dagen och att jag älskar att sitta och äta frukost länge.

Frukostinspiration

Möjligheten till att duka upp till långfrukost och att sitta länge och njuta av den är ju svårt att hinna i vardagen. Men på helgerna tar jag varje chans till att njuta desto mer av frukost. Så här på torsdagen, när helgen snart står inför oss, vill jag därför bjuda er på ett matigt och härligt inlägg med frukostinspiration. Hoppas att du blir inspirerad!

Kall havregröt med äpple - recept
Kall havregröt med äpple - recept

Snart är sommaren här och jag kan njuta av frukosten utomhus i morgonsol och med en vas vackra sommarblommor på brickan. Men oavsett årstid går det att göra en magiskt god och kall havregröt med äpple, kanel, jordnötssmör och granola. Mums alltså!

Smörgås med äpple och nötter

En väldigt enkel och snabb frukost är denna med grovt fröbröd och pålägg i form av ett nötsmör samt äpple och nötter. Just pistagenötter passar väldigt bra här!

Äppelscones recept

Helgfrukost och nybakat bröd är en bra kombination. Att baka scones går snabbt och du behöver inte vänta så länge på din ljuvliga frukost. Mitt bästa sconesrecept är detta med äpple. Alltså, så gott!

Avokadomacka med ägg och tomat

Jag älskar ägg i alla former och att göra frukostmackor likt dessa med mosad avokado, löskokta ägg och körsbärstomater är en galet bra grej. Här får du mitt galet goda recept på avokadomacka med ägg och tomat!

På tal om avokado får du inte missa denna goda och krämiga avokadoyoghurt.

Blåbärssmoothie med müsli - recept

Slutligen måste jag ju också nämna smoothies som en del av god helgfrukost. Testa gärna att göra denna blåbärssmoothie med müsli

Chiapudding Smoothies med kiwi - recept

… eller gör en variant med smoothie och chiapudding som denna chiapuddingsmoothie med kiwi. Då blir din helgfrukost komplett!

Hoppas att jag har kunnat inspirera dig till att testa några nya inslag i din frukost. Om inte annat blev jag nu själv inspirerad inför helgens frukostar.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons