Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Minnesvärda guldkorn från vår helg

Karin Axelsson - trädgårdsfix första helgen i maj

Vissa helger känns det som att man hinner trycka in fler aktiviteter än andra. Den helg som nyss har passerat var en sådan helg och jag är så tacksam för de saker jag och familjen har gjort samt för att jag mestadels har gått runt i sköna hängselbyxor och fixat. Här kommer några minnesvärda guldkorn från vår helg!

Minnesvärda guldkorn från vår helg

Några av de saker vi gjorde i helgen var planerade sedan innan, som att vi på lördagen skulle åka och hämta vår splitternya husvagn.

Som vi hade sett fram emot detta och så nöjda vi var när vi hade fått in den på vår tomt och lyckats fått plats med dem bakom det lilla körsbärsträdet. Där kommer den stå bra tills det är dags för årets första husvagnsäventyr!

Att få kliva in i vår toppmoderna och alldeles nya husvagn för första gången var en fin upplevelse. Denna husvagn är så mycket snyggare, smartare och fräsigare än vår förra. Känns så lyxigt att vi ska få brumma runt med denna i sommar!

Vi invigde den med att fika lördagsfikat i den. Det var gott, kan jag lova!

På söndagen fick barnen välja hela dagens val av mat. Till frukost valde de våffelwraps enligt receptet via länken. Mums vad gott det var att starta dagen med ett wraps av mjuk våffla, fylld med keso, hallon, kiwi och vindruvor!

Till lunch valde de tacos och till middag blev det pizza. Barnen var riktigt nöjda med sina val. Jag och mannen också!

Vad har vi gjort mer i helgen då? Jo, en tur med Mustangen hann vi med. Är en så mysig familjeaktivitet att brumma iväg med det snygga åket!

Jag planterade om de små solrosplantorna, som växt sig större snabbt. Nu har de fått större krukor och ny jord. Men än så länge är det för kallt på nätterna för att ställa ut dem i växthuset.

Dottern har varit på ridning och sonen har spelat fotbollsmatch. Jag kickade lite boll med honom i lördags, men just den aktiviteten, att sparka fotboll med sonen räcker jag aldrig till för. Inte enligt honom i alla fall.

Vi hann med en del praktiskt i helgen också, som att bära in alla saker som hör till husvagnen och göra i ordning inne i den.

Det var mina minnesvärda guldkorn från den här helgen. Är tacksam för att dessa helger hemma med familjen ger mig så mycket glädje och energi. Nu har jag energi så att det räcker och blir över inför denna nya jobbvecka. Trots att jag ska spendera den från hemmet känner jag inte minsta tristess. Är en äkta hemmaråtta, helt enkelt!

Hoppas att du fick njuta av din helg!

Tags : Hemmamys

Lämna en kommentar

Annons
Annons