Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – vecka 19 2021 ♥

Det är fredag och dagen efter Kristi Himmelsfärdsdagen. Det här är veckan när sommaren kom till oss. Så ljuvligt med detta varma majväder som vi får njuta av nu. Här kommer denna veckans bästa!

Veckans bästa från vecka 19 2021

Veckans vackraste

Det är så mycket som är vackert just nu. Vitsipporna och gullvivorna blommar, våra körsbärsträd i trädgården står i full blom och veckan har varit fylld av soliga, fina morgon.

En sådan vacker morgon var den tidiga morgonen igår när jag sprang en runda ner till sjön.

Veckans träning

Jag har känt mig lite låg på energi den här veckan och har därför kört lugnare träningspass. Men jag är tacksam för att jag har kunnat hålla igång.

Måndag: Morgonlöpning

Tisdag: Powerwalk + lätt styrka

Onsdag: Styrketräning överkropp

Torsdag: Morgonlöpning

Fredag: Rörlighetsstyrka

Veckans mysigaste

I måndags morse hade dottern lite ont i halsen så hon har varit hemma hela veckan. Eftersom jag jobbar hemifrån har den fungerat att hon har varit hemma med mig medan jag har jobbat. Det har blivit ett gäng mysiga lunchpromenader med blomplock under veckan. Nu mot slutet av veckan har även sonen varit hemma då skolan är stängd. Mysigt!

Veckans boost

Veckans mest boostande

Löprundan till sjön igår boostade mig verkligen. Jag skrev detta inlägg för att skildra hur mycket löpningen betyder för mig.

Veckans godaste

Jag älskar att göra kycklingfiléer i ugn och servera med havreris, vitlökssås och mycket grönsaker. Så enkelt och så gott! Detta gjorde jag i veckan och njöt av.

Veckans mest inspirerande

Solen, värmen och våren gör mig så High on Life! Jag skrev nyligen detta inlägg om den bästa tiden på året, vilket jag verkligen känner inför denna tid.

Kallbad - Värdefull egentid

Veckans mest lästa inlägg

Det inlägg jag skrev om att hitta alternativ till kallbad nu när kallbadssäsongen börjar lida mot sitt slut har många av er läst. Det är också många som har läst mitt inlägg om njutningslöpning. Kul!

Veckans mest gillade Instagram-inlägg

Just dessa tips på alternativ till kallbad skrev jag om också på Instagram och fick bra spridning:

🌊 Ju varmare vattnet blir desto längre kan du vara i. Passa på att njuta av en simtur eller ta möjligheten till att meditera en längre stund där i vattnet.

💙 Det är nu du har bästa möjligheten till att introducera andra till kallbad. Jag började att kallbada just i maj och det var verkligen optimalt. Då kunde kroppen vänja sig successivt vid det kalla vattnet.

🚿 Komplettera de ljumma eller varma baden med kallduschar. Kanske har du till och med möjligheten att göra ditt egna kallbad i en badtunna eller liknande?!

💧 Leta upp en å, bäck eller kall insjö.

🏃‍♀️Jag älskar att kombinera mina löprundor med ett dopp i sjön halvvägs på rundan. Så fort som det är tillräckligt varmt i luften är detta mitt bästa tips för en magisk upplevelse!

🙏 Njut av de allt varmare baden och ladda inför nästa kallbadssäsong. Varje årstid har ju sin charm!

@karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Ska bli härligt att ha en helg tillsammans hela familjen. Trädgårdsfix, utflykter, ridning för dottern och fotboll för sonen står bland annat på agendan.

Hoppas att du njuter av denna tid lika mycket som jag! Ha en magisk helg!

Lämna en kommentar

Annons
Annons