Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – vecka 21 2021 ♥

Det är sista veckan i maj och sommaren ligger bakom knuten. Det har hittills varit en kall och regnig vecka, men ska visst klarna upp och bli varmare nu i samband med veckoslutet. Det glädjer mig!

Allt regn har gjort naturen fräsch och sprudlande grön. Det är så vackert överallt. Här kommer nu denna veckans bästa!

Veckans bästa från vecka 21 2021

Veckans vackraste

När vi i måndags kväll spenderade kvällen ute i husvagnen för att förbereda den inför helgens äventyr med den var det en så vacker kväll. Solen gick ner bakom skogen bortom vår gata och vårt lilla äppelträd stod mitt i kvällsskenet med sin ljusrosa söta blommor.

Det kändes som en av sommarens första kvällar, om än en kall sådan.

Veckans träning

I början av veckan tränade jag på enligt plan, både med löppass och styrketräning hemma. Men de senaste dagarna har jag inte känt mig helt hundra och har då valt att skippa träningen. Jag känner att kroppen behöver lite extra vila och mina promenader har varit den enda ansträngningen jag har gett mig själv dessa dagar.

Få se hur jag känner mig till helgen, men om inte annat hoppas jag att kroppen ska vara fit for fight för träning från och med nästa vecka igen.

Veckans mysigaste

Ikväll åker vi iväg med vår nya husvagn för första gången för ett helgäventyr. Barnen är så pepp på detta och vi vuxna också. Det kommer garanterat bli veckans mysigaste att sova första natten i husvagnen!

Vad vill du att de ska säga om dig på din begravning?

Veckans mest boostande

Inlägget jag skrev i veckan om Vad du vill att de ska säga om dig på din begravning var ju väldigt djupt och på ett sätt ganska jobbigt att ta sig an. Men för mig är det också boostande att tänka till kring sådana frågor då det ger mig insikter kring hur jag vill vara och leva mitt liv.

Prinsessmuffins recept

Veckans godaste

Igår var det Muffinsdagen och jag gav er detta inlägg om just Muffinsdagen och ett gäng ljuvliga muffinsrecept. Lovar att samtliga muffins där är galet goda!

Veckans mest inspirerande

Jag var på en väldigt intressant föreläsning med Anna Tebelius Bodin om den analoga hjärnan i den digitala tillvaron. Hon pratade om kopplingen mellan vår 40 000-åriga hjärna och hur vi tänker, känner och agerar på 2020-talet.

Jag fick med mig en hel del insikter om hur de olika signalsubstanserna i hjärnan fungerar samt varför vi söker de kickar vi gör. Hon har skrivit en bok i ämnet också, vilken jag tror är väldigt intressant.

Det var också inspirerande att jag fick hålla i pausyogan i samband med denna föreläsning!

Blåbärsmuffins med glasyr

Veckans mest lästa inlägg

Gårdagens inlägg med muffinsrecept har flest av er kikat in på. Mums alltså!

Veckans mest gillade Instagram-inlägg

Jag lade upp en Reel från mitt och grannen Catrine fredagsdopp förra veckan:

🤩WOW🤩 för bästa sättet att starta helgen på!!

Jag och min fina granne samt tränings- och badkompis @catrinvictoria.se gav oss själva ett magiskt fredagsdopp idag. Så uppfriskande med en liten simtur och sedan sitta och snacka på en solig brygga!
💦☀️🙌

Livets liv alltså❣️

Njut av din helg och gör den till magisk!! 🥂👙🎉 @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Direkt efter jobb och skola drar vi iväg med vår husvagn ett par timmar nordväst ut. Vi ska bo vid havet under helgen och fira svärmor som fyller år. Vad härligt det ska bli att komma iväg för ett par dagar, att få andas havsluft och vara med de närmaste i en kravlös miljö. Lycka!

Jag hoppas att du lyckas skapa dig ett fint veckoslut och att vi alla får njuta av lite sol och värme nu. Ta hand om dig!

Lämna en kommentar

Annons
Annons