Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

När mammahjärtat får längta och sakna

Cykling med barn - Mammahjärtat

Sedan i söndags är barnen hos sin farmor. De har gått på sommarlov från skola och fritids medan jag och mannen fortfarande jobbar. Detta är därmed en Win Win för alla. Barnen får egentid med sin farmor, farmor får värdefull tid med dem och vi får mer arbetsro samt tid för varandra här hemma. Trots att detta är ett grymt bra upplägg för alla kan mammahjärtat inte låta bli att längta efter och sakna dem väldigt mycket. Men detta är bara nyttigt för mig!

När mammahjärtat får längta och sakna ❤️

Sedan vi fick vårt första barn för snart tio år sedan har mitt hjärta fått en ny dimension till att älska, längta och sakna. Det tror jag alla ni som är föräldrar känner igen er i? Jag som är en känslosam person har alltid tyckt att det är jobbigt att vara ifrån barnen. Ju äldre de blir desto enklare blir det, men jag tycker fortfarande att det är riktigt tufft.

Barnen börjar skolan

Jag njuter visserligen just nu av att det är väldigt lugnt och fridfullt i huset, att jag och mannen kan få prata till punkt med varandra och att vi kan göra sådant som vi gjorde innan barnen kom. Men jag skulle inte vilja ha det så här alltför länge. Jag vill höra deras skratt och till och med smågnabb mellan varandra. Jag och mannen är liksom inte kompletta utan dem.

Barnkalas under Corona

Vi pratar med dem varje kväll och jag är så tacksam över att höra om hur roligt de har det på dagarna och hur glada de är. På fredagkväll kommer de hem igen. Det blir magiskt och då kommer mammahjärtat bli helt igen.❤️ Att vi sedan kommer ha en hel sommar med mycket tid tillsammans är jag så tacksam och glad för. De förgyller vår vardag och vårt liv så till dem milda grad att jag har svårt att förstå hur livet kunde vara bra utan dem innan de kom.

Lämna en kommentar

Annons
Annons