Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Hur jag gör en vanlig tisdag till Tuesyay!

Karin och Tuesyay

Det är många som ropar ut Friyay när fredagen kommer. Men varför är det inte lika många som ropar ut Tuesyay eller Wednesyay när tisdagen eller onsdagen kommer?

Jag tror starkt på att vi alla kan skapa vår egen härliga vardagsglädje varje dag och att en tisdag kan vara minst lika härlig som en fredag eller lördag. Så här gjorde jag igår för att skapa mig en härlig tisdag.

Min Tuesyay

Igår är ett bra exempel på hur jag har gjorde en helt vanlig tisdag till en magisk och härlig dag med massor av vardagsglädje.☀️😎🙌 Och det med små enkla medel!

Det är precis så här jag försöker tänka och agera varje dag.

🏃‍♀️ Jag inledde dagen med att springa med barnen till skolan. De cyklade och jag fick kämpa för att hinna med. Vilken boost att börja dagen med SVETTFEST och HÖG PULS!

Jag älskar att vi har hittat till detta upplägg. De får bra motion av att cykla och jag får sällskap när jag springer!

💦 Vid lunchtid tog jag cykeln och cyklade bort till sjön tillsammans med vännen Heidi. Vi badade och snackade på solig brygga. Snacka om magisk lunchpaus!

Älskar för övrigt min nya cykel så mycket. Den är damig, långsam och härlig!


🌿 När jag satt och jobbade vid datorn under dagen njöt jag av doften av liljekonvalj från min nyplockade bukett i vas.

❤️ Precis som alltid gick jag in helhjärtat i dagens alla möten och engagemang och fick tusenfalt tillbaka av det. Vilken skillnad det gör att ha den inställningen!

Som jag älskade min tisdag igår och som jag älskar min onsdag idag. Lika mycket som jag kommer älska min fredag om två dagar.

Gör du också allt du kan för att fira varje dag?

Lämna en kommentar

Annons
Annons