Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – vecka 22 2021 ♥

Sommaren är här på allvar nu och jag njuter av en vecka med värme, sol och sommarens alla ljuvliga dofter i luften. Här kommer det bästa från den här somriga veckan med nummer 22 2021!

Veckans bästa från vecka 22 2021

Veckans vackraste

Det är så vackert överallt nu och i vår trädgård likaså. Speciellt kvällarna i trädgården är magiska och en av kvällarna den här veckan gick jag runt och fotograferade det fina. Som jag njuter av detta!

Veckans träning

Måndag: Ett styrkepass i trädgårdens utegym vid lunchtid.

Tisdag: Barnen cyklade och jag sprang till deras skola. Blev ett löppass på 5 km eftersom jag sprang hem också. Med deras draghjälp på cyklarna blir jag tvungen att springa snabbare än vad som är bekvämt. Bra träning för mig med andra ord!

Onsdag: Löpning på egen hand

Torsdag: Rörlighetsstyrka och kajakpaddling

Fredag: Idag kommer vi köra samma upplägg som i tisdags. Jag springer och barnen cyklar!

Veckans mysigaste

Det är så mysigt att planera sommaren tillsammans med familjen. Här skriver jag om vår försmak av sommar och barnens Buckelists. Vi har så mycket mysigt att se fram emot samtidigt som vår bästa tid är nu!

Veckans mest boostande

Det var en härlig boost att jobba från kontoret igår samt att på eftermiddagen paddla kajak i Djurgårdsbrunnskanalen som eftermiddagsaktivitet. Vilket underbart väder vi prickade in för denna aktivitet!

Veckans godaste

Att äta middagen ute i trädgården gör vilken mat som helst extra gott. Tack vare det ljuvliga och varma vädret denna vecka har vi såklart njutit av det!

Mod är en muskel

Veckans mest inspirerande

Jag skrev ett inlägg om mod som en muskel som växer när vi utmanar våra rädslor. Har fått mycket fin respons på det i sociala medier och jag inspireras väldigt mycket själv av att konstant jobba med att stärka denna muskel.

Den bästa morsdag

Veckans mest lästa inlägg

Det är två av veckans inlägg som kommer på en delad förstaplats i antal besökare. Dels inlägget om mod som en muskel, som jag nämner ovan, och dels detta om den bästa morsdag jag kan tänka mig.

Veckans mest gillade Instagram-inlägg

På morsdag lade jag upp ett gäng bilder från vår husvagnshelg och skrev detta:

💙En helg vid havet i vår sprillans nya husvagn!💙

Just det upplever vi denna helg och WOW vad härligt det är! Med denna husvagn har vi lyxboende med oss vart vi än åker och just här på Väddö njuter vi av både hav, skog och solsken. Och av att ha träffat svärföräldrarna för första gången på galet länge. Magiskt!🌊🌲☀️❤️

Både havet och skogen betyder så mycket för mig och jag njuter av att få fylla på med havsluft och skogsdoft. Denna söndagmorgon vaknar jag upp till fågelsång och en sol som redan står högt. Kan inte bli en bättre start på morsdag❣️
@karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Vi har mycket praktiskt att göra i helgen, men jag ser fram emot att mellan varven njuta av stillheten i trädgården och närheten till familjen.

Hoppas att du får ett fint slut på veckan. Gör det bästa av det och njut!

Lämna en kommentar

Annons
Annons