Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – vecka 23 2021 ♥

Alltså, den här veckan! Jag finner knappt ord till hur fin och magisk den är. Som jag njuter av denna tid. Här kommer det allra bästa från denna fantastiska sommarvecka under första halvan av juni.

Veckans bästa från vecka 23 2021

Veckans vackraste

Det är så svårt att välja. Men en väldigt vacker stund var den igår kväll när jag och dottern gick in i skogen och plockade liljekonvaljer. Bortsett från alla mygg då förstås för de var galet många.

Jag har sprungit till den här platsen två gånger denna vecka, senast den här morgonen och då med ett dopp i sjön som en avsvalkande paus mitt i löpningen.

Mina ensamma stunder på denna plats ger mig så mycket positivt. Ser ni de två svanarna tvärs över sjön på bilden ovan? Fina va?!!

Jag lade ju också upp en bildbomb igår från trädgården nu i början av juni. Finns mycket vackert att njuta av där!

Veckans träning

Måndag: Jag inledde veckan starkt med ett kettlebellpass ute i trädgården. Som jag älskar att träna utomhus dessa varma sommarmorgnar!

Tisdag: Löpning med barnen när de cyklade till skolan och ensam löpning tillbaka hem.

Onsdag: Morgonlöpning till den fina platsen vid sjön.

Torsdag: Rörlighetsstyrka med kollega och dotter

Fredag: Morgonlöpning till samma fina plats vid sjön inklusive badstopp.

Veckans mysigaste

Att barnen nu har sommarlov! I onsdags hade de skolavslutning och det firade vi genom att äta på deras favoritrestaurang på kvällen.

Som de förtjänar att ni få vara lediga, ha sovmorgnar, springa runt i trädgården hela dagarna och leka!

Veckans mest boostande

Värmen, solen, att få fixa i trädgården samt inför helgen som kommer bestå av mycket firande. Men också min inställning och mitt inlägg om att fira varje dag, oavsett veckodag, har boostat mig mycket. Läs här om hur jag firar en vanlig Tuesyay till exempel!

Veckans godaste

Maten på den grekiska restaurangen vi åt på i onsdags är galet god. Jag tog en kyckling med ljuvliga smaker. Mums!

Veckans mest inspirerande

Jag som älskar och jobbar med digital marknadsföring tycker att det är inspirerande med de nya funktioner som har kommit till LinkedIn. Nu går det att skriva inlägg med upp till 3000 tecken samt för företag att publicera artiklar på plattformen. Ska bli kul att följa effekten av dessa nyheter!

Pannkakstårta blåbär hallon recept
Mustang - ett sorgligt avsked

Veckans mest lästa inlägg

Både inlägget om hur man kan fira skolavslutning 2021 och det om ett sorgligt avsked har fått många besökare.

Veckans mest gillade Instagram-inlägg

I tisdags lade jag upp detta:

På min profilsida skriver jag bland annat att ”jag peppar dig till att hitta vardagsglädje”. Vad menar jag med det? 🤔

Eftersom jag har fått en hel del nya följare på sistone – Så kul och välkomna hit❣️ – så tänker jag försöka förklara vad jag menar med #vardagsglädje och vad jag gör för att skapa den.

Idag är ett bra exempel på hur jag har gjort en helt vanlig tisdag till en magisk och härlig dag med massor av vardagsglädje.☀️😎🙌 Och det med små enkla medel!

🏃‍♀️ Jag inledde dagen med att springa med barnen till skolan. De cyklade och jag fick kämpa för att hinna med. Vilken boost att börja dagen med SVETTFEST och HÖG PULS!

💦 Vid lunchtid tog jag cykeln och cyklade bort till sjön tillsammans med vännen @heidistraining. Vi badade och snackade på solig brygga. Snacka om magisk lunchpaus!

🌿 Medan jag har suttit och jobbat vid datorn har jag njutit av doften av liljekonvalj från min nyplockade bukett i vas.

❤️ Jag har gått in helhjärtat i dagens alla möten och engagemang och har fått tusenfalt tillbaka av det. Nu ska jag gå helhjärtat in i familjehänget resten av kvällen!

Hur gör du för att skapa vardagsglädje oavsett veckodag?

Vad jag ser fram emot i helgen

Åh, det finns mycket att se fram emot. Ikväll börjar både EM i fotboll och min pappa med särbo kommer för att bo hos oss i helgen. Imorgon kommer även min syster med sambo och vi ska fira att pappa har fyllt 75 år.

Utöver det hoppas jag på ett och annat bad samt massor med tid utomhus.

Hoppas att du njuter av livet lika mycket som jag just nu och att du får ett magiskt avslut på veckan! ❤️

Lämna en kommentar

Annons
Annons