Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa från midsommarveckan 2021 ♥

Tänk att det redan imorgon är Midsommarafton. Tiden går så snabbt och jag skulle gärna stoppa den lite. Men det går ju inte så istället försöker jag njuta så mycket som möjligt.

Eftersom arbetsveckan tar slut idag på torsdagen kommer här veckans bästa idag istället för imorgon fredag. Häng med på Midsommarveckans bästa!

Midsommarveckans bästa – vecka 25 2021

Veckans vackraste

Kvällarna i vår trädgård är fortsatt så vackra, ljuvliga och alldeles underbara!

Veckans träning

Måndag: Morgonlöpning

Tisdag: Morgonlöpning

Onsdag: Styrketräning överkropp i vårt utegym

Torsdag: Idag håller jag vårterminens sista Rörlighetsstyrka med kollegorna.

Fredag: Tänker mig en skön jogg med ett midsommardopp efter det!

Veckans mysigaste

Helt klart att jag och barnen har sovit utomhus i vår paviljong två nätter. Så skönt när det är hett inne i huset och så mysigt!

Läs här om det och om hur det har gett mig en försmak av semesterkänsla.

Veckans mest boostande

I tisdags kväll träffades vi på min avdelning för aktivitet på VREX och middag efter det. Så boostande och härligt att hänga med kollegorna!

Veckans godaste

Vi åt middagen på Sjöpaviljongen i Alvik och räksalladen som jag valde var så god.

Veckans mest inspirerande

Helt klart min poddpremiär som jag har idag! Jag är med i senaste avsnittet av Stjärnsäljarpodden och du kan läsa mer om det här!

Hon höll på att knäcka mig

Veckans mest lästa inlägg

Jag skrev ett inlägg om en händelse i mitt liv som var tuff och jobbig just då, men som har stärkt mig och gjort mig mer modig. Läs om hur hon höll på att knäcka mig och nästan gjorde att jag gav upp min karriär som träningsinstruktör helt.

Pannkakstårta recept

Om vi tittar på alla inlägg istället så är det mitt inlägg med Midsommar efterrätter som har haft flest besökare denna vecka. Kul att det inlägget har så bra synlighet för där finns det en hel del goda efterrätter att göra till midsommar. Kanske kan ge dig inspiration?!

Veckans mest gillade Instagram-inlägg

Det är en jämn kamp, men det inlägg det har gått bäst för är detta:

För 1 1/2 år sedan när jag kände att jag var lite dålig på det här med vardagsmotion varje dag bestämde jag mig för att börja gå minst 10 000 steg om dagen.🚶‍♀️

Jag köpte en FitBit och satte igång.⌚️

Efter att ha gjort detta i några månader ökade jag till 15 000 steg om dagen. Det var lite för enkelt med 10 000 och jag ville utmana mig ytterligare.💪

Nu över ett år senare går jag fortfarande minst 15 000 steg om dagen och jag är så nöjd. Det har verkligen blivit en naturlig del av min vardag!🙌

Så, vad kan man göra för att enkelt få in extra promenader i vardagen? Jag menar, vi har ju alla så många andra måsten och aktiviteter vi ska hinna med att göra varje dag.🤔

Det här är mina knep för att lyckas:

🚙 När jag lämnar barnen på morgonen parkerar jag alltid bilen vid deras skola. Då får jag närmare en halvtimmes extra promenad i vardera riktning. De två promenaderna gör stor skillnad i antal steg, kan jag säga!

🚶‍♀️Om jag av någon anledning inte har parkerat bilen där så ser jag till att ta en extra promenad på annat sätt.

💯När jag ska ta mig kortare sträckor generellt så promenerar jag.

↗️Jag tar aldrig hiss utan väljer altid trappor eller går i rulltrappan om det inte finns annat alternativ.

❤️Flera av mina möten under jobbveckan är Walks & Talks. Älskar det!

🍀På helgerna och om vi inte redan har varit aktiva utomhus så att jag har kommit upp i mina steg tar jag en extra promenad eller går ut med barnen för en kombinerad cykel- och promenadtur.

Vad jag ser fram emot under semestern

Åh, vad jag ser fram emot härliga upplevelser med familjen, sköna dagar i husvagnen och hemma på trädgården. Jag kommer uppdatera bloggen mer sällan än vanligt, men några små glimtar kommer du definitivt få under semestern också.

Hoppas att du njuter av sommaren och har fina saker att se fram emot. Ta hand om dig och njut!☀️❤️

Lämna en kommentar

Annons
Annons